Картопляне рагу з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже мої діти люблять тушковану картоплю з м'ясом. Навіть в школі і в садку із задоволенням її їдять. Я вирішила злегка змінити цей звичний рецепт, додавши в нього пікантності і нових інгредієнтів.
Хочу з вами поділитися тим, як приготувати картопляне рагу з куркою. Вийшло блюдо дуже смачним і ситним, просто пальчики оближіть. Не бійтеся додати якісь ще овочі (наприклад, помідори та моркву тут будуть добре виглядати). А завдяки курячої грудки в складі можна і не подавати м'яса. Блюдо вже повністю готове.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 2-3 штук
- Мангольд - 0, 5 пучка
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 0, 5 Ст. Ложки
- Оливки зелені - 5 штук
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
Курячі грудки посоліть і додайте спеції, потім наріжте її невеликими шматочками. Обсмажте в маслі 4-6 хвилин. Потім додайте томатну пасту. Готуйте ще 3 хвилини, помішуючи.
Картопля почистіть, промийте і наріжте. Додайте його в сковороду. Приправити сіллю і poperčite. Перемішайте. Також додайте мангольд, який слід нарвати, і подрібнений часник.
Далі влийте воду з оцтом і додайте оливки, нарізані кружальцями. Доведіть рагу до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності картоплі. Посоліть і додайте спеції за смаком.
Рагу готове! Приємного вам апетиту!