Рецепт Картопляне рагу з куркою фото

Картопляне рагу з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 35 хв.

Дуже мої діти люблять тушковану картоплю з м'ясом. Навіть в школі і в садку із задоволенням її їдять. Я вирішила злегка змінити цей звичний рецепт, додавши в нього пікантності і нових інгредієнтів.

Опис приготування:

Хочу з вами поділитися тим, як приготувати картопляне рагу з куркою. Вийшло блюдо дуже смачним і ситним, просто пальчики оближіть. Не бійтеся додати якісь ще овочі (наприклад, помідори та моркву тут будуть добре виглядати). А завдяки курячої грудки в складі можна і не подавати м'яса. Блюдо вже повністю готове.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Картопля - 2-3 штук
  • Мангольд - 0, 5 пучка
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Винний оцет - 0, 5 Ст. Ложки
  • Оливки зелені - 5 штук
  • Спеції - За смаком
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
картопляне рагу з куркою - фото крок 1
Курячі грудки посоліть і додайте спеції, потім наріжте її невеликими шматочками. Обсмажте в маслі 4-6 хвилин. Потім додайте томатну пасту. Готуйте ще 3 хвилини, помішуючи.
картопляне рагу з куркою - фото крок 2
Картопля почистіть, промийте і наріжте. Додайте його в сковороду. Приправити сіллю і poperčite. Перемішайте. Також додайте мангольд, який слід нарвати, і подрібнений часник.
картопляне рагу з куркою - фото крок 3
Далі влийте воду з оцтом і додайте оливки, нарізані кружальцями. Доведіть рагу до кипіння. Потім зменшіть вогонь і тушкуйте до готовності картоплі. Посоліть і додайте спеції за смаком.
картопляне рагу з куркою - фото крок 4
Рагу готове! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти