Картопляне рагу з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Таке рагу буде відмінним варіантом для зайнятих людей, воно готується практично без вашої участі, варто лише підготувати овочі, скласти в мультиварку або казан і на годинку про нього забути.
Картопляне рагу з овочами готується в мультиварці або в каструлі. Для приготування цієї страви в каструлі треба на маслі обсмажити цибулю, потім викласти інші овочі, залити водою, додати спеції, довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні під закритою кришкою.
- Картопля - 500 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Кукурудза - 50 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Вода - 100 мілілітрів
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком
1. Приготуємо продукти. Всі овочі вимити, очистити.
2. Картоплю нарізаємо великими шматочками.
3. Цибулю нарізаємо кубиками або півкільцями, не дуже тонко.
4. Морква нарізаємо невеликими шматочками або пластинками.
5. Капусту ножем ріжемо як на борщ.
6. На дно мультиварки наливаємо масло, воду, укладаємо все овочі, сіль, перець чорний мелений. Включаємо режим "гасіння" 1 час.
7. Картопляне рагу готове. Розкладіть по тарілочках, прикрасивши дрібно рубаною зеленню. Смачного!