Японський омлет для ролів
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі японська кухня, то подивіться, як приготувати японський омлет для ролів. Його можна згортати в роли, а також закручувати в нього начинку або робити його начинкою інших ролів.
Есоі доповнити ці роли солоної червоної рибкою, то можна подати цю страву на фуршетний або святковий стіл. А якщо додати в омлет тертого сиру або загорнути трохи сиру всередину, то вийде відмінний сніданок. Спробуйте!
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Морква - 0, 5 штуки
- Цибуля ріпчаста - 0, 25 штуки
- Лук-пориста - 0, 25 штуки (чверть стебла)
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
Підготуйте всі продукти. Моркву натріть на тертці або дуже дрібно наріжте, як і обидва види цибулі.
Яйа розбийте в Смик і змішайте з молоком, сіллю, перцем. Злегка збийте і додайте овочі. На сковороді розігрійте масло і вилийте суміш.
Коли омлет трохи пожежі і його можна буде підчепити скраю, поверніть його рулетиком.
Розріжте рулет на нексолько шматочків. Все готово, можна пробувати.