Рецепт Японський омлет для ролів фото

Японський омлет для ролів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Молочні продукти, Яйця, Морква, Молоко
На обід, На вечерю, На швидку руку, Фуршет
Омлет

Якщо вам до душі японська кухня, то подивіться, як приготувати японський омлет для ролів. Його можна згортати в роли, а також закручувати в нього начинку або робити його начинкою інших ролів.

Есоі доповнити ці роли солоної червоної рибкою, то можна подати цю страву на фуршетний або святковий стіл. А якщо додати в омлет тертого сиру або загорнути трохи сиру всередину, то вийде відмінний сніданок. Спробуйте!

  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 25 штуки
  • Лук-пориста - 0, 25 штуки (чверть стебла)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
японський омлет для ролів - фото крок 1
Підготуйте всі продукти. Моркву натріть на тертці або дуже дрібно наріжте, як і обидва види цибулі.
японський омлет для ролів - фото крок 2
Яйа розбийте в Смик і змішайте з молоком, сіллю, перцем. Злегка збийте і додайте овочі. На сковороді розігрійте масло і вилийте суміш.
японський омлет для ролів - фото крок 3
Коли омлет трохи пожежі і його можна буде підчепити скраю, поверніть його рулетиком.
японський омлет для ролів - фото крок 4
Розріжте рулет на нексолько шматочків. Все готово, можна пробувати.

Схожі рецепти