Рецепт Японський омлет для ролів фото

Японський омлет для ролів
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Молочні продукти , Яйця , Морква , Молоко
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Омлет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Якщо вам до душі японська кухня, то подивіться, як приготувати японський омлет для ролів. Його можна згортати в роли, а також закручувати в нього начинку або робити його начинкою інших ролів.

Опис приготування:

Есоі доповнити ці роли солоної червоної рибкою, то можна подати цю страву на фуршетний або святковий стіл. А якщо додати в омлет тертого сиру або загорнути трохи сиру всередину, то вийде відмінний сніданок. Спробуйте!

  • Яйця - 3 штуки
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Морква - 0, 5 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 0, 25 штуки
  • Лук-пориста - 0, 25 штуки (чверть стебла)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Чайна ложка
японський омлет для ролів - фото крок 1
Підготуйте всі продукти. Моркву натріть на тертці або дуже дрібно наріжте, як і обидва види цибулі.
японський омлет для ролів - фото крок 2
Яйа розбийте в Смик і змішайте з молоком, сіллю, перцем. Злегка збийте і додайте овочі. На сковороді розігрійте масло і вилийте суміш.
японський омлет для ролів - фото крок 3
Коли омлет трохи пожежі і його можна буде підчепити скраю, поверніть його рулетиком.
японський омлет для ролів - фото крок 4
Розріжте рулет на нексолько шматочків. Все готово, можна пробувати.

Схожі рецепти