Рецепт Рулет з омлету по-японськи фото

Рулет з омлету по-японськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Яйця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На швидку руку , На сніданок
Омлет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Японський омлет-рулет виходить соковитим з пікантним смаком. Його можна подавати з рисом або готувати з різними добавками. Я познайомлю вас з найпростішим рецептом, як приготувати японський омлет.

Опис приготування:

Японський омлет"Тамаго" готується зазвичай на квадратної сковороді з високими бортиками у вигляді рулету з тонких яєчних млинців. Але не переживайте, якщо у вас такої немає. Можна скористатися круглою сковородою для млинців. Омлет по-японськи не обжаривают до рум'яної скоринки, він повинен залишитися блідим.

  • Яйце - 4 штуки
  • Жовток - 1 штука
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Вино рисове (мірі) - 1 Ст. Ложка (або сухе біле вино)
  • Цукор - 1/2 чайних ложки (не обов'язково)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка (для смаження)
рулет з омлету по-японськи - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти.
рулет з омлету по-японськи - фото крок 2
Яйця і жовток збийте з допомогою китайських паличок або вилки. Процідити через сито.
рулет з омлету по-японськи - фото крок 3
Додайте інші інгредієнти, перемішайте.
рулет з омлету по-японськи - фото крок 4
Гарячу сковороду добре змастіть рафінованим рослинним маслом. Вилийте трохи яєчної суміші на сковороду і покрутіть її так, щоб вийшов тонкий млинець. Смажте млинець з одного боку. Потім поверніть його і покладіть на край сковороди. Налийте наступну порцію суміші, так щоб вона затекла під згорнутий рулет. Як тільки млинець готовий, загортаємо його на попередній.
рулет з омлету по-японськи - фото крок 5
В результаті у вас повинен вийти ось такий багатошаровий рулет.
рулет з омлету по-японськи - фото крок 6
Наріжте рулет на порційні шматочки. Смачного!

Схожі рецепти