Рулет з омлету
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім вам, як можна використовувати омлет як інгредієнт, а не самостійне блюдо. Пропоную вам рецепт рулету з омлету. Начинку можете використовувати практично будь-яку.
Це відмінна закуска з яєць, яка готується гранично просто і швидко. Начинка для такого рулету може бути найрізноманітніша: курка, гриби, сир, зелень, овочі, ковбаса, шинка і т.Д. В даному випадку я брала сир з часником і майонезом. Запікається омлет близько 20-25 хвилин в добре розігрітій духовці.
- Яйця - 4-5 штук
- Плавлений сир - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Майонез - 200 грам
- Вершкове масло - 30 грам
1. Для цього рулету нам знадобиться плавлений або твердий сир, яйця, майонез і часник. Це відмінна закуска навіть на святковий стіл.
2. Збиваємо яйця, додаємо поступово 30-40 грамів майонезу і сіль. Для перемішування краще скористатися міксером. Отриману суміш заливаємо в форму для запікання (з високими бортиками), попередньо змастивши її вершковим маслом.
3. Сир Natiraem, додаємо часник і майонез. Добре перемішуємо до однорідної консистенції. Тим часом омлет вже готовий. Виймаємо деко з духовки, і даємо трохи охолонути омлету, після чого акуратно перекладаємо його на стіл.
4. В середину викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо її по всій поверхні омлету. Потім закручуємо його рулетом і нарізаємо на частини. Також в середину можна додати зелень або листя салату.