Kayzerovskiy омлету
(покроковий рецепт з фото)
Ситний сніданок - це запорука хорошої працездатності і запасу сил на весь день. Важливо, щоб він був смачним і готувався дуже швидко. Спробуйте ще один варіант, як приготувати кайзерівський омлет.
Готується блюдо не більше двадцяти хвилин, що важливо, коли вранці поспішаєш на роботу і хочеться чимось смачненьким поснідати. Омлет за цим рецептом виходить повітряним, ніжним і легким. Таке блюдо дуже сподобається дітям, найчастіше його подають з джемом, варенням або фруктовим пюре, а також з чашкою чаю або капучино.
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 100 грам
- Молоко - 250 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Ізюм, кедрові горіхи - За смаком
- Сіль - 1 щіпка
- Олія - 30 грам
- Джем - За смаком
1. Відокремлюємо жовтки від білків, білки відправляємо в холодильник. Жовтки збиваємо виделкою, додаємо цукор і борошно, перемішуємо. Всипаємо волоські горіхи і родзинки.
2. Охолоджені білки збиваємо до утворення міцних верхів з дрібкою солі. Акуратно лопаткою з'єднуємо білки з жовтками, щоб не втратити легкість.
3. Сковороду ставимо на вогонь, кидаємо в неї шматочок вершкового масла і виливаємо отриману масу, обсмажуємо з двох сторін під закритою кришкою до рум'яної скоринки.
4. Готовий омлет перекладаємо на тарілку, лопаткою або виделкою рвемо омлет на невеликі шматочки, подаємо блюдо з джемом. Смачного!