Ролл з омлету зі шпинатом і лососем в азіатському стилі
(покроковий рецепт з фото)
Роли - прекрасна закуска. Роли з омлету готуються зовсім нескладно, а за смаком не поступаються звичайним роллам. Чудово підійдуть як закуска або просто як перекус. Смачно і просто!
Основу для ролів в цьому рецепті я рекомендую залишити без змін, а ось з начинкою можна поекспериментувати! Рибу можна брати будь-яку, шпинат цілком можна замінити будь-якою свіжою зеленню.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Молоко кокосове - 50 мілілітрів
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно мигдальна - 60 грам
- Сода - 1/3 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Шпинат свіжий - 250 грам (начинка)
- Філе лосося - 150 грам (начинка)
- Паста кунжутове - 40 грам (начинка)
- Сир сирний - 40 грам (начинка)
- Томатне пюре - 1 Ст. Ложка (начинка)
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1. Шпинат бланшируйте пару хвилин, потім відразу ж обдайте крижаною водою.
2. Рибу розберіть на шматочки, шпинат наріжте.
3. Змішайте з тхіной і сирним сиром, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте. Начинка готова.
4. Яйця збийте зі сметаною і кокосовим молоком.
5. Додайте соду і просіяне борошно, посоліть і перемішайте.
6. У форму з бортиками вилийте омлетну суміш і запікайте при 180 градусах близько 15 хвилин до готовності омлету.
7. Смежьте омлет томатним пюре і викладіть начинку.
8. Сверре ruletom, прохолодний. Потім наріжте на круги і посипте кунжутом.
9.Смачного!