Свинина з баклажанами в азіатському стилі
(покроковий рецепт з фото)
Для шанувальників простих страв без особливого клопоту хочу запропонувати дуже цікавий і апетитний варіант. Любіть китайську кухню? Якщо так, тоді обов'язково варто спробувати повторити цей рецепт.
В даному варіанті я покажу, як приготувати свинину з баклажанами в азіатському стилі всього за якихось 20-25 хвилин. Так що зайняті господині обов'язково оцінять:) При бажанні можна зробити блюдо остреньким, додавши соус або перець чилі, наприклад. Цей рецепт урізноманітнює звичний щоденний раціон однозначно.
- Баклажан - 2 штуки(+ сіль)
- Свинина - 200 грам (фарш)
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Зелена цибуля - 1-3 Ст. Ложок
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Сіль, цукор, перець - За смаком
1. Вимийте і висушіть баклажани, наріжте і викладіть в глибоку миску. Додати сіль, перемішайте і залиште хвилин на 5-7. Після промийте під проточною водою і добре обсушити. За цей час пропустіть через м'ясорубку фарш, подрібніть імбир і зелений лук.
2. Розігрійте рослинне масло і викладіть баклажани. На середньому вогні обсмажте до рум'яності з усіх боків. Зніміть і відкладіть поки в сторону.
3. На сковороду додайте ще трохи олії і викладіть імбир зі свининою. Обсмажте до готовності, помішуючи.
4. З'єднайте фарш з овочами, додайте соєвий соус, дрібку цукру, перець за смаком. Перемішайте, млоїте на вогні ще буквально хвилину і після додайте зелень.
Подавайте свинину з баклажанами в азіатському стилі гарячої.
Смачного!
Подавайте свинину з баклажанами в азіатському стилі гарячої.
Смачного!