Рецепт Свинина з рисом в індонезійському стилі фото

Свинина з рисом в індонезійському стилі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Вагітним і годуючим
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Рецепт приготування свинини з рисом в індонезійському стилі. Блюдо виходить дуже смачним, подавати його можна у вигляді гарячого на будь-якому святі.

Основними інгредієнтами даного блюда є: свинина, Мал, айва і перець. Блюдо виходить дуже ситним і неймовірно смачним.

  • Петрушка - 12 штук
  • Свиняча вирізка - 600 грам
  • Вода - 2 склянки
  • Ріпчастої цибулі - 1 штука
  • Перець і сіль - - За смаком
  • Морква - 2 штуки
  • Рослинної олії - 100 мілілітрів
  • Мал - 2 склянки (довгастий жовтий )
  • Часнику - 4 зубчики
  • Солодкий перець - 4 штуки
  • Айва - 2 штуки
свинина з рисом в індонезійському стилі - фото крок 1
1. Очищаємо моркву і цибулю, промиваємо і маленькими кубиками нарізаємо. На розігрітій олії (рослинному) спассеруем.
свинина з рисом в індонезійському стилі - фото крок 2
2. З м'яса видаляємо зайвий жир і жили, нарізаємо середніми шматочками, в проточній воді гарненько промиваємо, на л6яном рушник або паперових серветках шматочки м'яса обсушуємо. Додаємо в морква з цибулею, і хвилин двадцять тушкуємо, вогонь не великий.
свинина з рисом в індонезійському стилі - фото крок 3
3. На чотири-шість частин розрізаємо айву, серцевину видаляємо. Нарізаємо рівномірними шматочками.
свинина з рисом в індонезійському стилі - фото крок 4
4. На чотири частини розрізаємо перець, нарізаємо короткою тонкою соломкою. У казан додаємо рис, перець, сіль, спеції айву. Вольем воду, перемішуємо, і хвилин на двадцять-тридцять із закритою кришкою залишаємо на вогні. Чи не перемішувати! !!
свинина з рисом в індонезійському стилі - фото крок 5
5. Додаємо неочищений часник. У рисі зробимо поглиблення, вкладаємо туди часник. На десять хвилин казан поставимо ще в духову шафу. Після казан укро рушником.

Схожі рецепти