Свинина з рисом в індонезійському стилі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування свинини з рисом в індонезійському стилі. Блюдо виходить дуже смачним, подавати його можна у вигляді гарячого на будь-якому святі.
Основними інгредієнтами даного блюда є: свинина, Мал, айва і перець. Блюдо виходить дуже ситним і неймовірно смачним.
- Петрушка - 12 штук
- Свиняча вирізка - 600 грам
- Вода - 2 склянки
- Ріпчастої цибулі - 1 штука
- Перець і сіль - - За смаком
- Морква - 2 штуки
- Рослинної олії - 100 мілілітрів
- Мал - 2 склянки (довгастий жовтий )
- Часнику - 4 зубчики
- Солодкий перець - 4 штуки
- Айва - 2 штуки
1. Очищаємо моркву і цибулю, промиваємо і маленькими кубиками нарізаємо. На розігрітій олії (рослинному) спассеруем.
2. З м'яса видаляємо зайвий жир і жили, нарізаємо середніми шматочками, в проточній воді гарненько промиваємо, на л6яном рушник або паперових серветках шматочки м'яса обсушуємо. Додаємо в морква з цибулею, і хвилин двадцять тушкуємо, вогонь не великий.
3. На чотири-шість частин розрізаємо айву, серцевину видаляємо. Нарізаємо рівномірними шматочками.
4. На чотири частини розрізаємо перець, нарізаємо короткою тонкою соломкою. У казан додаємо рис, перець, сіль, спеції айву. Вольем воду, перемішуємо, і хвилин на двадцять-тридцять із закритою кришкою залишаємо на вогні. Чи не перемішувати! !!
5. Додаємо неочищений часник. У рисі зробимо поглиблення, вкладаємо туди часник. На десять хвилин казан поставимо ще в духову шафу. Після казан укро рушником.