Рецепт Брускетта в азіатському стилі фото

Брускетта в азіатському стилі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Помідор, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На швидку руку
Брускетта

У наш час кухні світу тісно переплітаються один з одним. Традиційні інгредієнти стають доступнішими, і тому можна пробувати нові поєднання. Наприклад, давайте спробуємо змішати Азію і Європу.

У рецепті описано, як приготувати брускетту в азіатському стилі. Зі звичного тут залишився хліб, помідори і шпинат, до яких додався солоно-солодкий соус. Така закуска точно здивує вас смаком, адже очікуєш побачити часникову або томатну заправку. Блюдо стане відмінним варіантом для швидкого обіду.

  • Шпинат - 200 грам
  • Помідор черрі - 5 штук
  • Багет маленький - 2 штуки
  • Арахісове масло - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 30 мілілітрів
  • Кокосове молоко - 5 чайних ложок
  • Твердий сир - 60 грам
брускетта в азіатському стилі - фото крок 1
1. У глибокій сковороді доведіть до кипіння воду. Потім додайте в неї шпинат. Гасіть його пару хвилин, помішуючи, поки він не стане м'яким. Потім листя промийте і дайте воді гарненько стекти.
брускетта в азіатському стилі - фото крок 2
2. Тим часом зробіть соус. У сотейнику перемішайте масло з молоком і соусом. Проваріть інгредієнти разом протягом 2-х хвилин, помішуючи.
брускетта в азіатському стилі - фото крок 3
3. Багети розріжте навпіл. Намажте першим шаром масло. Далі викладіть шпинат.
брускетта в азіатському стилі - фото крок 4
4. Зверху розкладіть помідори, розрізані на половинки або четвертинки. А також натріть сир.
брускетта в азіатському стилі - фото крок 5
5. Випікайте брускетту протягом 5 хвилин в духовці при 180 градусів. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти