Брускетта в азіатському стилі
(покроковий рецепт з фото)
У наш час кухні світу тісно переплітаються один з одним. Традиційні інгредієнти стають доступнішими, і тому можна пробувати нові поєднання. Наприклад, давайте спробуємо змішати Азію і Європу.
У рецепті описано, як приготувати брускетту в азіатському стилі. Зі звичного тут залишився хліб, помідори і шпинат, до яких додався солоно-солодкий соус. Така закуска точно здивує вас смаком, адже очікуєш побачити часникову або томатну заправку. Блюдо стане відмінним варіантом для швидкого обіду.
- Шпинат - 200 грам
- Помідор черрі - 5 штук
- Багет маленький - 2 штуки
- Арахісове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 30 мілілітрів
- Кокосове молоко - 5 чайних ложок
- Твердий сир - 60 грам
1. У глибокій сковороді доведіть до кипіння воду. Потім додайте в неї шпинат. Гасіть його пару хвилин, помішуючи, поки він не стане м'яким. Потім листя промийте і дайте воді гарненько стекти.
2. Тим часом зробіть соус. У сотейнику перемішайте масло з молоком і соусом. Проваріть інгредієнти разом протягом 2-х хвилин, помішуючи.
3. Багети розріжте навпіл. Намажте першим шаром масло. Далі викладіть шпинат.
4. Зверху розкладіть помідори, розрізані на половинки або четвертинки. А також натріть сир.
5. Випікайте брускетту протягом 5 хвилин в духовці при 180 градусів. Все готово! Смачного!