Локшина по-японськи з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 50 хв.
Напевно, Зараз вже майже нікого не здивуєш азіатською кухнею. Подорожуючи, люди пробують кухні різних країн і народів. Та й традиційних ресторанів по всьому світу зараз відкрито чимало.
Опис приготування:
Але це не означає, що не треба вчитися робити такі цікаві кулінарні шедеври самостійно. Наприклад, Будь ласка, прочитайте про те, як приготувати локшину по-японськи з куркою. Точніше, це називається удон. Універсальне блюдо, яке може подаватися як в гарячому вигляді як другу страву, так і в холодному - як салат.
- Гречана локшина - 100 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Соєвий соус - 150 мілілітрів
- Зелена цибуля - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Курячі грудки промийте, видаліть у неї шкурку, якщо така є. Наріжте невеликими скибочками, не забувши забрати прожилки і кісточки.
Перекладіть м'ясо в миску, залийте 50 мл. Соєвого соусу. Залиште маринуватися хвилин на 20.
Каструлю з водою і локшиною поставте на вогонь. Варіть локшину протягом 5 хвилин після закипання.
Перець помийте, видаліть з нього насіння і плодоніжки. Наріжте овоч соломкою і покладіть на сковороду з оливковою олією.
Через хвилини 3 додайте в сковороду курку і влийте 50 мл води. Гасіть протягом 15-20 хвилин до готовності грудки.
Промийте огірок і зелену цибулю. Огірок наріжте соломкою, а цибулю подрібніть. Перець чилі також подрібніть.
З'єднайте локшину з інгредієнтами на сковороді. Всипте перець, влийте соус, все перемішайте і приберіть з вогню.
Додайте до локшині з куркою огірок і зелень. Посипте кунжутом - і приступайте до дегустації!