Локшина по-японськи з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, Зараз вже майже нікого не здивуєш азіатською кухнею. Подорожуючи, люди пробують кухні різних країн і народів. Та й традиційних ресторанів по всьому світу зараз відкрито чимало.
Але це не означає, що не треба вчитися робити такі цікаві кулінарні шедеври самостійно. Наприклад, Будь ласка, прочитайте про те, як приготувати локшину по-японськи з куркою. Точніше, це називається удон. Універсальне блюдо, яке може подаватися як в гарячому вигляді як другу страву, так і в холодному - як салат.
- Гречана локшина - 100 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Огірок - 1 штука
- Перець чилі - 1 штука
- Соєвий соус - 150 мілілітрів
- Зелена цибуля - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Курячі грудки промийте, видаліть у неї шкурку, якщо така є. Наріжте невеликими скибочками, не забувши забрати прожилки і кісточки.
Перекладіть м'ясо в миску, залийте 50 мл. Соєвого соусу. Залиште маринуватися хвилин на 20.
Каструлю з водою і локшиною поставте на вогонь. Варіть локшину протягом 5 хвилин після закипання.
Перець помийте, видаліть з нього насіння і плодоніжки. Наріжте овоч соломкою і покладіть на сковороду з оливковою олією.
Через хвилини 3 додайте в сковороду курку і влийте 50 мл води. Гасіть протягом 15-20 хвилин до готовності грудки.
Промийте огірок і зелену цибулю. Огірок наріжте соломкою, а цибулю подрібніть. Перець чилі також подрібніть.
З'єднайте локшину з інгредієнтами на сковороді. Всипте перець, влийте соус, все перемішайте і приберіть з вогню.
Додайте до локшині з куркою огірок і зелень. Посипте кунжутом - і приступайте до дегустації!