Салат з цукіні і макаронів
(покроковий рецепт з фото)
Салат з цукіні і макаронів я навчилася робити, коли переводила своє меню на корисні рейки. Мій девіз був: "замість свинини - овочі"! Це цікавий і ситний салат, все так люблять пасту!
Салат з цукіні і макаронів можна подавати на святковий стіл, у нього прекрасний аромат. Тільки обережно змішуйте базилік з оцтом, лимонним соком і маслом. Пробуйте на свій смак. Макарони для салату беріть тільки найвищої якості, з твердої пшениці, щоб вони не йшли супроти в салаті. У салат можна додати каперси, горох. Салат з цукіні і макаронів потрібно подавати відразу, зберігати його довго не рекомендується.
- Масло рослинне - 2/3 склянки (фритюр)
- Цукіні середній - 3 штуки
- Оцет винний - 1, 5 Ст. Ложки
- Петрушка - 1/4 склянки
- Масло оливкове - 1/3 склянки
- Базилік - 1 штука (пучок)
- Масло оливкове - 1/3 склянки (заправка)
- Макарони - 250 грам
- Цедра лимону - 1 штука
- Моцарелла - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти.
Макарони відварити.
Цукіні порізати кільцями.
Цукіні посмажити в маслі.
Цукіні викласти на рушник, щоб прибрати зайве масло.
У блендері подрібнити зелень з лимонним соком, оливковою олією.
У чашці змішайте моцарелу, базилік, цукіні макарони.
Салат з цукіні і макаронів