Чізкейк класичний з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Чізкейк - це давно улюблений багатьма гурманами десерт. У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати чізкейк класичний з маскарпоне. Такий десерт стане завершальною нотою будь-якого свята.
Такий десерт має неповторний смак і обов'язково сподобається всій вашій родині і гостям, а мій покроковий рецепт покаже, як приготувати чізкейк класичний з маскарпоне і здивувати всіх своїми кулінарними талантами.
Готовий чізкейк подавайте зі свіжими ягодами або ягідним мусом.
Також буде вельми доречним потерти зверху молочний або гіркий шоколад.
Важливо відмітити, що замість сиру "філадельфія" можна використовувати жирну сметану.
Смачного!
- Печиво бісквітне - 180 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Сир "маскарпоне" - 250 грам
- Сир "філадельфія" - 250 грам
- Яйце - 3 штуки
- Сік лимона - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Стручок ванілі - 0, 5 штуки
- Цедра лимону - 1 штука
1
Розігрійте духовку до 160 З.
2
Розтопити вершкове масло, додайте цукор, покладіть в масло розкришене печиво. Перемішуйте масу до однорідного стану.
3
На круглу форму викладіть лист пергаменту і викладіть пісочну масу рівним шаром, випікайте 10 хвилин. Після остудіть.
4
Розігрійте духовку до 200 З.
5
У миску викладіть маскарпоне і збивайте міксером на середній швидкості близько 2 хвилин. Знизьте швидкість міксера до повільної і додайте до сиру цукор, потім борошно, постійно працюйте міксером.
6
Далі змініть насадку на віночок і додайте в сирну масу сік лимона, цедру і ваніль.
7
Потім додайте яйця по одному, постійно збиваючи міксером на помірній швидкості.
8
І останнім додайте сир "філадельфія", постійно збиваючи міксером на маленькій швидкості і домагаючись однорідної консистенції.
9
На круглу форму разом з коржем надіньте кільце для випічки, змастіть його маслом з боків. Вилийте туди сирну суміш, протикаючи бульбашки зубочисткою.
10
Випікайте 10 хвилин, потім знизьте температуру духовки до 90 З і випікайте ще 25 хвилин.
11
Остудіть чізкейк і приберіть в холодильник на 8 годин.