Чізкейк без випічки класичний
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати традиційний десерт родом з американської та європейської кухні? Рекомендую приготувати класичний чізкейк з маскарпоне, вершків і печива. До речі, готується він без випічки.
До вашої уваги - простий рецепт приготування чізкейку класичного без випічки. Нічого складного в процесі приготування немає, до того ж випікати десерт не доведеться, адже він просто повинен замерзнути в холодильнику. Поки будете готувати суфле, не забудьте поставити в холодильник готову основу з печива для чізкейк. Хай щастить!
- Печиво - 300 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Цукор - 150 грам
- Желатин - 20 грам
Желатин залийте 100 мл холодної кип'яченої води, залиште на 1 час.
Печиво подрібнюємо в блендері.
Вершкове масло потрібно розтопити.
Змішуємо печиво і вершкове масло до однорідної густої маси.
Форму для чізкейку наповнюємо приготованою масою і гарненько утрамбовуємо.
Желатин доведіть до кипіння і зніміть з вогню, остудіть.
Збийте вершки з цукром.
Додайте маскарпоне і ретельно перемішайте.
Додайте желатин, перемішайте ще раз.
Викладаємо сирну масу на основу чізкейку і відправляємо застигати в холодильник, з 3-4 годину.
Смачного!