Рецепт Чізкейк без випічки з маскарпоне фото

Чізкейк без випічки з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Молочні продукти , Сир , Маскарпоне
Страви без випічки
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Випічка , Чізкейк
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Цей смачний десерт в англійському стилі вже давно завоював серця наших співвітчизників, адже його смак неповторний, тому не варто відмовляти собі в задоволенні поласувати їм! !!

Опис приготування:

Взагалі цей чудовий десерт набув значного поширення на території Європи і США, але рецепт приготування чізкейку без випічки з маскарпоне, про який ми сьогодні будемо говорити, характерний скоріше для Великобританії. У цій країні його подають холодним і готують без випічки, а для того, щоб крем застиг і не розтікався тут використовують желатин - це основні його відмінності від класичного варіанта. В іншому наш чізкейк буде такою ж шалено смачний, але більш повітряний і ніжний по консистенції, так що будьте обережні, адже зовсім непомітно можна з'їсти його весь відразу. Тому краще покликати в гості друзів і влаштувати чаювання, впевнена, що вони гідно оцінять ваші кулінарні здібності, ну а щоб ви краще впоралися зі справою, я пропоную вам свій простий рецепт чізкейку без випічки з маскарпоне.

  • Печиво пісочне - 300 грам
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Вершки 30-33% - 200 мілілітрів
  • Цукор - 250 грам
  • Желатин - 20 грам
  • Вода - 100 грам
чізкейк без випічки з маскарпоне - фото крок 1
Для початку подрібнюємо печиво за допомогою блендера і додаємо до нього розтоплене вершкове масло.
чізкейк без випічки з маскарпоне - фото крок 2
Перемішуємо масло з печивом до утворення крихти - це буде основа для чізкейку.
чізкейк без випічки з маскарпоне - фото крок 3
Тепер ми викладаємо основу в форму, розподіляємо її рівномірно по стінках і утрамбовуємо.
чізкейк без випічки з маскарпоне - фото крок 4
Тепер приготуємо крем, і тут я відразу хочу попередити вас, щоб ви використовували тільки якісний желатин, інакше нічого у вас не вийде. Отже, желатин ми готуємо згідно інструкції на упаковці: razmachivaem, потім підігріваємо до повного розчинення гранул, охолоджуємо. В окремій мисці змішуємо вершки з цукром і гарненько збиваємо. Потім додаємо маскарпоне і приготований желатин, акуратно перемішуємо.
чізкейк без випічки з маскарпоне - фото крок 5
Викладаємо приготований крем на основу з печива, разравниваем.
чізкейк без випічки з маскарпоне - фото крок 6
І відправляємо в холодильник як мінімум на 4 годину, але краще на всю ніч. А вранці прикрашаємо свіжими ягодами або фруктами і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти