Чізкейк без випічки з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний десерт в англійському стилі вже давно завоював серця наших співвітчизників, адже його смак неповторний, тому не варто відмовляти собі в задоволенні поласувати їм! !!
Взагалі цей чудовий десерт набув значного поширення на території Європи і США, але рецепт приготування чізкейку без випічки з маскарпоне, про який ми сьогодні будемо говорити, характерний скоріше для Великобританії. У цій країні його подають холодним і готують без випічки, а для того, щоб крем застиг і не розтікався тут використовують желатин - це основні його відмінності від класичного варіанта. В іншому наш чізкейк буде такою ж шалено смачний, але більш повітряний і ніжний по консистенції, так що будьте обережні, адже зовсім непомітно можна з'їсти його весь відразу. Тому краще покликати в гості друзів і влаштувати чаювання, впевнена, що вони гідно оцінять ваші кулінарні здібності, ну а щоб ви краще впоралися зі справою, я пропоную вам свій простий рецепт чізкейку без випічки з маскарпоне.
- Печиво пісочне - 300 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Вершки 30-33% - 200 мілілітрів
- Цукор - 250 грам
- Желатин - 20 грам
- Вода - 100 грам