Торт з маскарпоне без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вас запевнити - з цим простим рецептом торта з маскарпоне без випічки ви зможете готувати десерт, як в кращих італійських рестораціях, нітрохи при цьому не переймаючись цим! Отже, приступаємо?
Мені ось цей рецепт приготування торта з маскарпоне без випічки подобається тим, що при мінімумі зусиль отримаємо приголомшливий десерт, оригінальний і незаяложений. А ще такий торт з маскарпоне без випічки в домашніх умовах ніколи у мене не виходив занадто "важким", такий ось ідеальний літній десерт, освіжаючий і приємний. Рекомендую!
- Корж бісквітний - 1 штука
- Крем - 500 грам
- Маскарпоне - 400 грам
- Виноград - За смаком
- Цукрова пудра - За смаком
- Ванільний цукор - За смаком
- Желатин - 10 грам
- Желе - 25 грам
1. Желатин розводимо, як написано на упаковці. Залишимо набухати.
2. Маскарпоне збиваємо зі сметаною і цукровою пудрою, а також ваніліном. Потім вливаємо підготовлений желатин і ще раз зіб'ємо.
3. Корж викладаємо на дно форми, обрізаємо зайве. Викладаємо половинки винограду, змащуємо білим кремом.
4. Поверх шару крему викладаємо залишки бісквітного коржа, покриваємо кремом. У холодильнику тримаємо півгодини.
5. Коли верхівка торта схопиться, можна починати прикраса. Я прикрашала половинками винограду і заливала фруктовим желе. Коли застигне - можна подавати!