Млинцевий торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування млинцевого торта з маскарпоне сподобається всім тим, хто жити не може без домашньої випічки, яка, до того ж, може бути настільки різноманітною! Спробуйте, дуже ніжно!
Гарний, оригінальний і дуже апетитний, млинцевий торт з маскарпоне в домашніх умовах сподобається і вам, і вашим друзям! Приголомшливе поєднання найніжнішого маскарпоне з пряним присмаком коньяку в тесті і ароматного кавового лікеру в начинці просто зводить з розуму! смачно, ніжно і апетитно. Спробуйте!
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 3 Ст. Ложки (для млинців)
- Коньяк - 2 Ст. Ложки (для млинців)
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 5 штук
- Молоко - 2 склянки
- Маскарпоне - 600 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Какао-лікер - 3 Ст. Ложки
- Шоколад - 100 грам(1 плитка для подрібнення і прикраси)
1. Для початку, звичайно ж, випікаємо млинці. Збиваємо до однорідності яйця, додамо до них цукор і коньяк, перемішаємо. Далі додамо молоко і масло, а потім потроху всипаємо борошно.
2. З цього тесту випікаємо тонкі красиві млинці. Складаємо з друг на друга і оставляемм остигати.
3. Тим часом зробимо начинку. Маскарпоне збиваємо в блендері, поки не отримаєте пишну повітряну масу. Далі потроху, не припиняючи збивати віночком, додамо згущене молоко і какао-лікер. Вийде пишний крем. Їм ми змащуємо кожен млинець, нашаровуючись їх один на одного.
4. А далі просто натираємо шоколад на дрібній тертці і посипаємо торт зверху. Я ще прикрасила квіточкою. Готово!