Рецепт Млинцевий торт з маскарпоне фото

Млинцевий торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир , Шоколад , Згущене молоко , Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування млинцевого торта з маскарпоне сподобається всім тим, хто жити не може без домашньої випічки, яка, до того ж, може бути настільки різноманітною! Спробуйте, дуже ніжно!

Опис приготування:

Гарний, оригінальний і дуже апетитний, млинцевий торт з маскарпоне в домашніх умовах сподобається і вам, і вашим друзям! Приголомшливе поєднання найніжнішого маскарпоне з пряним присмаком коньяку в тесті і ароматного кавового лікеру в начинці просто зводить з розуму! смачно, ніжно і апетитно. Спробуйте!

  • Борошно - 2 склянки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки (для млинців)
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки (для млинців)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 5 штук
  • Молоко - 2 склянки
  • Маскарпоне - 600 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
  • Какао-лікер - 3 Ст. Ложки
  • Шоколад - 100 грам(1 плитка для подрібнення і прикраси)
млинцевий торт з маскарпоне - фото крок 1
1. Для початку, звичайно ж, випікаємо млинці. Збиваємо до однорідності яйця, додамо до них цукор і коньяк, перемішаємо. Далі додамо молоко і масло, а потім потроху всипаємо борошно.
млинцевий торт з маскарпоне - фото крок 2
2. З цього тесту випікаємо тонкі красиві млинці. Складаємо з друг на друга і оставляемм остигати.
млинцевий торт з маскарпоне - фото крок 3
3. Тим часом зробимо начинку. Маскарпоне збиваємо в блендері, поки не отримаєте пишну повітряну масу. Далі потроху, не припиняючи збивати віночком, додамо згущене молоко і какао-лікер. Вийде пишний крем. Їм ми змащуємо кожен млинець, нашаровуючись їх один на одного.
млинцевий торт з маскарпоне - фото крок 4
4. А далі просто натираємо шоколад на дрібній тертці і посипаємо торт зверху. Я ще прикрасила квіточкою. Готово!

Схожі рецепти