Рецепт Полуничний торт з маскарпоне фото

Полуничний торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Ягоди, Молочні продукти, Сир, Полуниця, Маскарпоне
Страви без випічки
Для дітей, На святковий стіл, Десерт
Випічка, Торти

Не пошкодуйте грошей на вершковий сир маскарпоне і приготуйте цю вкусняшки. Вам обов'язково сподобається!

Смачний торт, до того ж дуже красивий. Спочатку приготуємо бісквітну основу - збийте жовтки з цукром і ваніллю, додайте борошно і збиті білки. Акуратно перемішайте і випікання бісквіт у формі до готовності. Потім просочіть його сиропом з води, цукру і лікеру. Тепер черга крему - жовтки збийте з цукровою пудрою і ваніллю, продовжуючи збивати, введіть по черзі вершки, маскарпоне і розпущений желатин. Білки збийте з дрібкою солі і також втрутився в крем. Викладіть його на бісквіт і відправте на годину в холодильник. Потім викладіть на крем скибочки полуниці, приготуйте желе з пакета і залийте зверху торт. Надішліть його на 4-5 годин в холодильник для повного застигання. Готовий торт можна прикрасити з боків збитими вершками. Приємного чаювання!

  • Борошно - 120 грам
  • Цукор - 250 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Маскарпоне - 500 грам
  • Желатин - 25 грам
  • Полуниця - 200 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Яйце - 6 штук
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Лікер - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 2 щіпки
  • Пакет желе для торта - 1 штука
  • Мигдальні пелюстки - За смаком
полуничний торт з маскарпоне - фото крок 1
Візьміть 3 яйця. Мартенс відділи Желтков. Білки добре збийте з 50 грамами цукру. Жовтки збийте з ваніллю і 100 грамами цукру, додайте борошно, продовжуючи збивати. Потім вмішати білки і розтоплене вершкове масло. Форму змастіть, посипте борошном, вилийте в неї тісто і випікання бісквіт до готовності при 180 градусах. Готовність можна перевіряти зубочисткою. Приготуйте сироп - воду і 100 грам цукру прокип'ятіть протягом 3 хвилин, трохи остудіть і додайте лікер. Отримані сиропом просочіть бісквіт і поверніть його в форму. Саму форму бажано вимити.
полуничний торт з маскарпоне - фото крок 2
Решта яйця також розділіть на жовтки і білки. Жовтки збийте з цукровою пудрою і ваніллю, продовжуючи збивати, введіть по черзі вершки, маскарпоне і розпущений желатин. Білки збийте з дрібкою солі і також втрутився в крем.
полуничний торт з маскарпоне - фото крок 3
Викладіть крем на бісквіт і відправте на годину в холодильник.
полуничний торт з маскарпоне - фото крок 4
Потім викладіть на крем скибочки полуниці, приготуйте желе з пакета і залийте зверху торт. Надішліть його на 4-5 годин в холодильник для повного застигання. Готовий торт можна прикрасити з боків збитими вершками.

Схожі рецепти