Полуничний торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Не пошкодуйте грошей на вершковий сир маскарпоне і приготуйте цю вкусняшки. Вам обов'язково сподобається!
Смачний торт, до того ж дуже красивий. Спочатку приготуємо бісквітну основу - збийте жовтки з цукром і ваніллю, додайте борошно і збиті білки. Акуратно перемішайте і випікання бісквіт у формі до готовності. Потім просочіть його сиропом з води, цукру і лікеру. Тепер черга крему - жовтки збийте з цукровою пудрою і ваніллю, продовжуючи збивати, введіть по черзі вершки, маскарпоне і розпущений желатин. Білки збийте з дрібкою солі і також втрутився в крем. Викладіть його на бісквіт і відправте на годину в холодильник. Потім викладіть на крем скибочки полуниці, приготуйте желе з пакета і залийте зверху торт. Надішліть його на 4-5 годин в холодильник для повного застигання. Готовий торт можна прикрасити з боків збитими вершками. Приємного чаювання!
- Борошно - 120 грам
- Цукор - 250 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Маскарпоне - 500 грам
- Желатин - 25 грам
- Полуниця - 200 грам
- Вода - 100 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Яйце - 6 штук
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Лікер - 2 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 2 щіпки
- Пакет желе для торта - 1 штука
- Мигдальні пелюстки - За смаком