Блінчатий торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий і смачний рецепт, як приготувати блінчатий торт з маскарпоне. Гарне блюдо зі смачною і поживною начинкою, яку можна приготувати, з чого завгодно. Ідеально на Масляну
Доступний за вартістю і нескладний у приготуванні десерт. Для нього не потрібно довго робити заміс тесту, а потім випікати коржі в духовці. Млинці, які служать основою, готуються моментально. В якості начинки використовуйте всі, що завгодно: шоколад, сметану або заварний крем, а також можна зробити солону начинку з сиру з зеленню, грибів і іншого.
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 0, 5 L
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сода - щіпка
- Оцет - 0, 5 Ст. Ложки
- Маскарпоне - 0, 5 кілограма
- Пудра цукрова - 150 грам
- Вершки - 300 мілілітрів
- Ваніль - За смаком
- Шоколад - За смаком
- Мандарин - 2 штуки

1. У миску вбиваємо яйця, всипаємо цукор і додаємо молоко, все перемішуємо і потроху вводимо борошно, додаємо соду, гаситься оцтом, і розтоплене вершкове масло.

2. Випікаємо млинці середньої товщини.

3. Маскарпоне викладаємо в миску, насипаємо цукрову пудру (краще, ніж цукор, від якого будуть крупинки) і ретельно перемішуємо.

4. У чашу міксера додаємо вершки, до них всипаємо ванільний цукор і перемішуємо. Зручно використовувати міксер.

5. Шоколад натираємо на крупній тертці.

6. До сиру додаємо збиті вершки і шоколад, перемішуємо.

7. На тарілку кладемо млинець, змащуємо його кремом, потім наступний млинець - і так до закінчення млинців. Зверху і з боків теж змащуємо кремом.

8. Готовий торт відправляємо в холодильник мінімум на п'ять годин, краще на цілу ніч. Перед подачею прикрашаємо торт часточками мандарина (горіхами, шоколадом, ягодами).