Рецепт Блінчатий торт з маскарпоне фото

Блінчатий торт з маскарпоне
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Борошно, Молочні продукти, Сир, Яйця, Молоко, Маскарпоне
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл, На сніданок, Масляна
Випічка, Торти, Млинцевий торт

Цікавий і смачний рецепт, як приготувати блінчатий торт з маскарпоне. Гарне блюдо зі смачною і поживною начинкою, яку можна приготувати, з чого завгодно. Ідеально на Масляну

Доступний за вартістю і нескладний у приготуванні десерт. Для нього не потрібно довго робити заміс тесту, а потім випікати коржі в духовці. Млинці, які служать основою, готуються моментально. В якості начинки використовуйте всі, що завгодно: шоколад, сметану або заварний крем, а також можна зробити солону начинку з сиру з зеленню, грибів і іншого.

  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 0, 5 L
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сода - щіпка
  • Оцет - 0, 5 Ст. Ложки
  • Маскарпоне - 0, 5 кілограма
  • Пудра цукрова - 150 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Ваніль - За смаком
  • Шоколад - За смаком
  • Мандарин - 2 штуки
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 1
1. У миску вбиваємо яйця, всипаємо цукор і додаємо молоко, все перемішуємо і потроху вводимо борошно, додаємо соду, гаситься оцтом, і розтоплене вершкове масло.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 2
2. Випікаємо млинці середньої товщини.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 3
3. Маскарпоне викладаємо в миску, насипаємо цукрову пудру (краще, ніж цукор, від якого будуть крупинки) і ретельно перемішуємо.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 4
4. У чашу міксера додаємо вершки, до них всипаємо ванільний цукор і перемішуємо. Зручно використовувати міксер.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 5
5. Шоколад натираємо на крупній тертці.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 6
6. До сиру додаємо збиті вершки і шоколад, перемішуємо.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 7
7. На тарілку кладемо млинець, змащуємо його кремом, потім наступний млинець - і так до закінчення млинців. Зверху і з боків теж змащуємо кремом.
блінчатий торт з маскарпоне - фото крок 8
8. Готовий торт відправляємо в холодильник мінімум на п'ять годин, краще на цілу ніч. Перед подачею прикрашаємо торт часточками мандарина (горіхами, шоколадом, ягодами).

Схожі рецепти