Блінчатий торт з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо разом блінчатий торт з грибами! Вам сподобається і смак, і аромат цієї страви. Торт може стати оригінальним вечерею для всієї родини або ситної закускою на на святковому столі.
Такий блінчатий торт з грибами в домашніх умовах готується дуже просто. Всього-то варто вчасно запастися інгредієнтами, а сама приготування дуже проста і у вас не забере багато часу. Тому я вам рекомендую спробувати цей рецепт з оригінальною ноткою каррі прямо зараз! Смачно і ніжно!
- Крем - 200 грам
- Сир плавлений - 400 грам
- Борошно - 350 грам
- Печериці - 800 грам
- Молоко - 1 літр
- Каррі - 4 чайних ложки
- Сіль - 4 чайних ложки
- Яйця - 4 штуки
1. У сковороді обсмажити гриби, додамо до них сметану, сіль і каррі. Доводимо до кипіння на маленькому вогні.
2. Нехай тепер гриби охолонуть, а ми зробимо тісто для млинців зі збитих яєць, молока і борошна. Сіль - за смаком. Смажимо тонкі млинці, складаємо їх один на одного.
3. А тепер складаємо млинці в зворотному порядку, промащуючи кожен грибною начинкою.
4. Нехай пиріг настоїться в холодильнику хоча б годину-дві. Можна навіть прес зверху помістити. А потім нарізаємо і подаємо до столу!