Рецепт Блінчатий торт з грибами фото

Блінчатий торт з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , Гриби , Печериці
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Торти , Млинцевий торт
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Давайте приготуємо разом блінчатий торт з грибами! Вам сподобається і смак, і аромат цієї страви. Торт може стати оригінальним вечерею для всієї родини або ситної закускою на на святковому столі.

Опис приготування:

Такий блінчатий торт з грибами в домашніх умовах готується дуже просто. Всього-то варто вчасно запастися інгредієнтами, а сама приготування дуже проста і у вас не забере багато часу. Тому я вам рекомендую спробувати цей рецепт з оригінальною ноткою каррі прямо зараз! Смачно і ніжно!

  • Крем - 200 грам
  • Сир плавлений - 400 грам
  • Борошно - 350 грам
  • Печериці - 800 грам
  • Молоко - 1 літр
  • Каррі - 4 чайних ложки
  • Сіль - 4 чайних ложки
  • Яйця - 4 штуки
блінчатий торт з грибами - фото крок 1
1. У сковороді обсмажити гриби, додамо до них сметану, сіль і каррі. Доводимо до кипіння на маленькому вогні.
блінчатий торт з грибами - фото крок 2
2. Нехай тепер гриби охолонуть, а ми зробимо тісто для млинців зі збитих яєць, молока і борошна. Сіль - за смаком. Смажимо тонкі млинці, складаємо їх один на одного.
блінчатий торт з грибами - фото крок 3
3. А тепер складаємо млинці в зворотному порядку, промащуючи кожен грибною начинкою.
блінчатий торт з грибами - фото крок 4
4. Нехай пиріг настоїться в холодильнику хоча б годину-дві. Можна навіть прес зверху помістити. А потім нарізаємо і подаємо до столу!

Схожі рецепти