Велика сосиска в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше, ніж м'ясна закуска своїми руками? Ось і з нашим рецептом великий сосиски в беконі ви зможете приготувати все в домашніх умовах!
В принципі, готувати сосиски в беконі можна і готові - головне, щоб вони були побільше. Але набагато смачніше виходить, коли ми готуємо сосиски самостійно. Для приготування великий сосиски в беконі нам знадобиться комбінований фарш - можна з яловичини і свинини. Бекона досить грам сто нарізки, тонкої нарізки. Все залежить від кількості і товщини сосисок. Блюдо прекрасно підходить для святкової вечері - відмінний варіант для закуски.
- Фарш - 500-600 грам
- Бекон - 100 грам
- Суміш перців - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте інгредієнти. Фарш можна самим зробити, можна використовувати готовий.
Дрібно наріжте цибулю і часник, пропустіть з фаршем. Приправити сіллю і poperčite. Ковбаски добре формуються, якщо їх пропустити через шийку пляшки.
Обертаємо сосиски беконом по косій. Краще їх заморозити перед смаженням.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді з усіх боків. Можна ще запекти або обсмажити на грилі.
От і все! Наші великі сосиски в беконі готові. Подаємо з овочами. Смачного!