Велика ватрушка з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Велика ватрушка з сиром - це варіація на тему популярної булочки. Однієї такої ватрушки вистачає на цілу компанію гостей, такий собі міні-пиріжок до чаю, кава, або вприкуску з молоком.
Як приготувати велику ватрушку з сиром в домашніх умовах? Насправді, дуже навіть просто! Тісто для випічки готується з простих інгредієнтів, виходить не зовсім густим, але і не дуже рідким. У процесі випічки начинка сформується таким чином, що весь сир буде якраз по центру. Хай щастить!
- Яйця - 1 штука(+ 1 яйце для начинки)
- Цукор - 4 Ст. Ложки(+ 3 ст.Л. Для начинки)
- Молоко - 4 Ст. Ложки
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 8 Ст. Ложок
- Сир - 200 грам
Збийте яйця з цукром. Додайте молоко і майонез, соду, засипте просіяне борошно. Замісити злегка густуватої тісто.
Форму для випічки присипте манкою. Перекладіть у форму тісто. Зверху викладіть начинку (сир перемішаний з яйцем і цукром). По можливості сформуйте бортики. Випікайте ватрушку в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів. Після випічки остудіть ватрушку прямо в духовці.
Смачного!