Рецепт Королівська ватрушка (пиріг з сиром) фото

Королівська ватрушка (пиріг з сиром)
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Борошно , Молочні продукти , Сир , Яйця , Вершкове масло
Роздільне харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги , Ватрушки
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Пропоную простий і швидкий рецепт, як приготувати королівську ватрушку (пиріг з сиром). Цей пиріг з найніжнішої начинкою з сиру точно підкорить Вас своїм ніжним смаком. Удачі в приготуванні!

Опис приготування:

Сир я використовую домашній. Якщо вам здається, що начинка виходить рідкої, то не переживайте. Коли пиріг приготується, все буде відмінно! Цих продуктів вистачає, щоб спекти високий пиріг у формі діаметром 22-23 см.

Пробуйте самі і діліться враженнями.

  • Вершкове масло - 200 грам
  • Борошно - 3 склянки
  • Цукор - 1 Склянка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сир - 500 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 0, 5-1 склянки (в начинку)
  • Ванілін - 1 щіпка
королівська ватрушка (пиріг з сиром) - фото крок 1
1. Сир з'єднайте з яйцями, цукром і ваніліном. Збийте все блендером до однорідного стану.
королівська ватрушка (пиріг з сиром) - фото крок 2
2. Охолоджене вершкове масло натріть на крупній тертці.
королівська ватрушка (пиріг з сиром) - фото крок 3
3. Додайте в масло цукор, борошно, соду і щіпку солі. Раками розітріть все до стану крихти.
королівська ватрушка (пиріг з сиром) - фото крок 4
4. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Половину крихти висипте в форму і руками сформуйте бортики.
королівська ватрушка (пиріг з сиром) - фото крок 5
5. Вилийте начинку, а зверху посипте другою половиною крихти.
королівська ватрушка (пиріг з сиром) - фото крок 6
6. Випікайте при температурі 180 градусів 40-45 хвилин. Дайте ватрушки охолонути і нарізуйте на порційні шматки.

Схожі рецепти