Королівська ватрушка (пиріг з сиром)
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную простий і швидкий рецепт, як приготувати королівську ватрушку (пиріг з сиром). Цей пиріг з найніжнішої начинкою з сиру точно підкорить Вас своїм ніжним смаком. Удачі в приготуванні!
Сир я використовую домашній. Якщо вам здається, що начинка виходить рідкої, то не переживайте. Коли пиріг приготується, все буде відмінно! Цих продуктів вистачає, щоб спекти високий пиріг у формі діаметром 22-23 см.
Пробуйте самі і діліться враженнями.
- Вершкове масло - 200 грам
- Борошно - 3 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сир - 500 грам
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 0, 5-1 склянки (в начинку)
- Ванілін - 1 щіпка
1. Сир з'єднайте з яйцями, цукром і ваніліном. Збийте все блендером до однорідного стану.
2. Охолоджене вершкове масло натріть на крупній тертці.
3. Додайте в масло цукор, борошно, соду і щіпку солі. Раками розітріть все до стану крихти.
4. Форму для випічки змастіть вершковим маслом. Половину крихти висипте в форму і руками сформуйте бортики.
5. Вилийте начинку, а зверху посипте другою половиною крихти.
6. Випікайте при температурі 180 градусів 40-45 хвилин. Дайте ватрушки охолонути і нарізуйте на порційні шматки.