Рецепт Королівська ватрушка фото

Королівська ватрушка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир
Роздільне харчування
На полуденок, На святковий стіл, 23 лютого
Випічка, Ватрушки

Дітвора з класичної ватрушки з'їдають начинку, а «корочки» -тест, залишають. Якщо ви запропонуєте їм королівську ватрушку, Будьте впевнені: на тарілці не залишиться ні крихти, всю з'їдять під чисту!

Ватрушка дуже смачна. Неймовірно смачна хрустка скоринка дає свою принадність і свій смак ватрушки. Отримана випічка порадує вас і ваших близьких. Ароматна, вона за лічені хвилини збере всіх до сніданку за столом. Дивіться, як приготувати королівську вартрушку. Смачного!

  • Сир - 500 грам
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Манька - 4-5 Ст. Ложок
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 70 грам
  • Отдушка - 1 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
королівська ватрушка - фото крок 1
У миску для замісу тіста помістіть сир. У мене 9% сир, пастоподібний. Якщо у вас зернистий сир, перетріть його через сито. Якщо сир дуже рідкий, його слід підвісити в марлі, щоб відійшла сироватка. До сиру додайте яйця, цукор, ваніль і розпушувач.
королівська ватрушка - фото крок 2
Додайте 4-5 ст. Ложок (без гірки) манної крупи, замісіть однорідне тісто.
королівська ватрушка - фото крок 3
Отриману масу перекладіть в змащену маслом форму. Форма не обов'язково повинна бути разьемний. Можна використовувати квадратну форму або будь-яку іншу.
королівська ватрушка - фото крок 4
Змішайте кілька ложок борошна, 2-3 ст. Ложки цукру і 70 грамів вершкового холодного масла. Масу перетріть руками. Отримаємо крихту.
королівська ватрушка - фото крок 5
Отриману крихту викладіть зверху на сирне сире тісто.
королівська ватрушка - фото крок 6
Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте королівську ватрушку в духовці близько 30 хвилин до рум'яності. Верхня частина ватрушки (крихта) не сильно зарум'янюється. Чи не передержіте ватрушку в духовці. Готовність випічки можна перевірити дерев'яною шпажкою.

Схожі рецепти