Рецепт Королівська ватрушка з маком фото

Королівська ватрушка з маком
(покроковий рецепт з фото)

Білоруська кухня
Тісто , Мак
Роздільне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Солодке , Ватрушки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Якщо ви, як і я, обожнюєте сиркові десерти в самих різних варіантах, спробуйте спекти цю смачну королівську ватрушку з маком. Ніжна начинка і хрустка скоринка - приголомшливо!

Опис приготування:

Для цього рецепта дуже зручно використовувати вже готову макову начинку. Але якщо у вас такої немає, тоді необхідно відварити мак і перетерти з цукром. Десерт припаде до душі не тільки тим, хто любить сир, але і хто від нього відмовляється.

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки (в тісто)
  • Сир - 300 грам
  • Макова начинка - 150 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 1 Склянка (в начинку)
королівська ватрушка з маком - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Увімкніть духовку, щоб вона розігрівалася до 180 градусів.
королівська ватрушка з маком - фото крок 2
Заморожене вершкове масло натріть на тертці в глибоку миску.
королівська ватрушка з маком - фото крок 3
Додайте трохи цукру і всипте борошно.
королівська ватрушка з маком - фото крок 4
Розітріть все в однорідну крихту.
королівська ватрушка з маком - фото крок 5
Тепер можна зайнятися начинкою. В окремій мисці з'єднайте сир, цукор і яйця.
королівська ватрушка з маком - фото крок 6
Збийте.
королівська ватрушка з маком - фото крок 7
Додайте макову начинку і ретельно перемішайте.
королівська ватрушка з маком - фото крок 8
Приблизно 2/3 тесту викладіть на дно жароміцної форми.
королівська ватрушка з маком - фото крок 9
Акуратно викладіть начинку.
королівська ватрушка з маком - фото крок 10
Присипте залишилася крихтою і відправте в духовку.
королівська ватрушка з маком - фото крок 11
Запікайте королівську ватрушку з маком близько 45 хвилин.
королівська ватрушка з маком - фото крок 12
Перед подачею трохи остудіть. Приємного чаювання!

Схожі рецепти