Рецепт Сирна ватрушка «Королівська» фото

Сирна ватрушка «Королівська»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти , Сир
Вагітним і годуючим
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пироги , Ватрушки
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Якщо хочете приготувати не тільки смачний, але і корисний десерт для дітей і дорослих, тоді не проходите мимо і зверніть увагу на цей класний рецепт. Він сподобається і дітям, і дорослим.

Опис приготування:

Так як приготувати сирну ватрушку"Королівську" досить просто, вона може стати відмінним варіантом десерт до чаю з близькими або гостями. Крім цедри лимона в тісто можна додати апельсин або найрізноманітніші есенції, наприклад. Навіть діти, які не дуже люблять сир, їстимуть таку випічку з великим задоволенням.

  • Сир - 500 грам
  • Цукор - 1.5 склянки
  • Борошно - 2 склянки
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 4 штуки
  • Ванільний екстракт - 0.5 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 170 грам
сирна ватрушка
1. Насамперед включіть її і залиште розігріватися до 180 градусів. У глибоку миску надішліть сир, яйця і склянку цукру.
сирна ватрушка
2. Додайте ванілін (ванільний цукор або есенцію) і цедру лимона.
сирна ватрушка
3. Збийте все до однорідності.
сирна ватрушка
4. В окремій мисочці з'єднайте просіяне борошно і цукор, що залишився. Додайте розпушувач.
сирна ватрушка
5. На тертці натріть (можна порубати ножем на дуже дрібні шматочки) холодне вершкове масло. Ретельно руками розімніть в однорідну крихту.
сирна ватрушка
6. На дно жароміцної форми викладіть приблизно 2/3 тесту. Сформуйте корж з рівним дном і високими бортами.
сирна ватрушка
7. У центр акуратно вилийте начинку.
сирна ватрушка
8. І присипте залишилася крихтою. Надішліть в духовку.
сирна ватрушка
9. Запікається сирна ватрушка"Королівська" в домашніх умовах 45-55 хвилин до рум'яності.
сирна ватрушка
10. Ось така краса виходить. Остудіть трохи, наріжте порційними шматочками і подавайте до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти