Рецепт Баварські котлети фото

Баварські котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
М'ясо, Свинина
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Баварські котлети готують зі свинини і квашеною капустою, з додаванням смажених грибів. Котлети соковиті, смачні. Крім смаження вони гасяться і доводяться в духовці. Дивіться рецепт.

Сьогодні поділюся улюбленим рецептом, дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати баварські котлети, це легко і дуже смачно! Для котлет я зазвичай беру нежирну свинину, але це справа смаку, можна взяти шматочок і з жірком.Іспользуйте додатково спеції, якщо потрібно. Смажте котлети на суміші рослинного і вершкового масла, його кількість я не вказувала в інгредієнтах, якщо його немає, смак котлет не постраждає. Пробуйте і діліться враженнями!

  • Свинина - 500 грам
  • Квашена капуста - 100 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Наречена - 80 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Печериці - 150 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
баварські котлети - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні продукти, приступимо!
баварські котлети - фото крок 2
2. М'ясо вимийте, обсушити і порізати великими шматочками. Перетворіть в фарш з допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна.
баварські котлети - фото крок 3
3. Очистіть цибулю і поріжте крупно, обсмажте його на ложці рослинного масла до напівготовності. Додайте гриби і доведіть все до готовності, сіль за смаком.
баварські котлети - фото крок 4
4. У булочки зріжте скориночки, м'якоть розламайте руками на шматочки, залийте молоком і залиште на 10 хвилин.
баварські котлети - фото крок 5
5. З'єднайте в глибокій тарілці все інгредієнти для котлет: свинячий фарш, капусту квашену, сметану, булочку (її потрібно віджати від молока), яйце, смажені гриби з цибулею (їх потрібно після охолодження подрібнити в комбайні або за допомогою м'ясорубки). Перемішайте добре фарш, приправити сіллю, додайте часник подрібнений і перець чорний за смаком.
баварські котлети - фото крок 6
6. Вологими руками сформуйте котлетки круглої або овальної форми. Панірують кожну в борошні.
баварські котлети - фото крок 7
7. Обсмажуйте на середньому вогні на суміші рослинного і вершкового масла (частка 1:1).
баварські котлети - фото крок 8
8. Готові котлети поставте в гарячу духовку на 20 хвилин, температура 180 градусів.
баварські котлети - фото крок 9
9. Смачного!

Схожі рецепти