Баварські котлети
(покроковий рецепт з фото)
Баварські котлети готують зі свинини і квашеною капустою, з додаванням смажених грибів. Котлети соковиті, смачні. Крім смаження вони гасяться і доводяться в духовці. Дивіться рецепт.
Сьогодні поділюся улюбленим рецептом, дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати баварські котлети, це легко і дуже смачно! Для котлет я зазвичай беру нежирну свинину, але це справа смаку, можна взяти шматочок і з жірком.Іспользуйте додатково спеції, якщо потрібно. Смажте котлети на суміші рослинного і вершкового масла, його кількість я не вказувала в інгредієнтах, якщо його немає, смак котлет не постраждає. Пробуйте і діліться враженнями!
- Свинина - 500 грам
- Квашена капуста - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Наречена - 80 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Печериці - 150 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте необхідні продукти, приступимо!
2. М'ясо вимийте, обсушити і порізати великими шматочками. Перетворіть в фарш з допомогою м'ясорубки або кухонного комбайна.
3. Очистіть цибулю і поріжте крупно, обсмажте його на ложці рослинного масла до напівготовності. Додайте гриби і доведіть все до готовності, сіль за смаком.
4. У булочки зріжте скориночки, м'якоть розламайте руками на шматочки, залийте молоком і залиште на 10 хвилин.
5. З'єднайте в глибокій тарілці все інгредієнти для котлет: свинячий фарш, капусту квашену, сметану, булочку (її потрібно віджати від молока), яйце, смажені гриби з цибулею (їх потрібно після охолодження подрібнити в комбайні або за допомогою м'ясорубки). Перемішайте добре фарш, приправити сіллю, додайте часник подрібнений і перець чорний за смаком.
6. Вологими руками сформуйте котлетки круглої або овальної форми. Панірують кожну в борошні.
7. Обсмажуйте на середньому вогні на суміші рослинного і вершкового масла (частка 1:1).
8. Готові котлети поставте в гарячу духовку на 20 хвилин, температура 180 градусів.
9. Смачного!