Банкетні котлети
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати банкетні котлети, тоді вам сюди! У цьому рецепті описаний кожен крок приготування таких котлеток з щуки. Виходять вони дуже смачними, ароматними і ніжними!
Такі котлетки стануть прикрасою вашого святкового столу або ж родзинкою обіду, адже кружечки щуки, фаршировані грибної масою, виглядають дуже красиво! Більш того, такі котлетки мають апетитний аромат завдяки спецій, грибам і самій рибі. Дуже важливо, щоб щука, яку ви берете для приготування таких котлет, була потрошеной, а акуратно розрізаної на кружечки, так як вся суть котлет полягає в тому, щоб нафарширувати колечка шкіри.
- Щука - 1 штука (ціла тушка)
- Кнопка - 200 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Мускатний горіх - За смаком
- Борошно - 0, 5-1 склянки
1. Для початку наріжте акуратно щуку кружечками, не витрачати ЕІ, залиште шкіру цілої. Тільки після того, як ви розріжете рибу, вирізуйте м'якоть разом з кістками, залишивши гурток шкіри. Потім від кісток акуратно відокремте м'якоть.
2. Замочіть хліб в молоці, білі гриби замочіть у воді, відіжміть і наріжте. Обсмажте гриби на оливковій олії. У блендер висипте щучье м'ясо, батон і гриби. Подрібніть все в блендері до однорідної маси.
3. Наріжте цибулю дуже дрібно, обсмажте його на оливковій олії (можна на тому ж, де ви обсмажували гриби). Потім додайте цибулю в фарш, додайте прованські трави і орегано, приправити сіллю, додайте яйце, дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішайте і акуратно за допомогою ложки наповніть цією масою кільця з щуки.
4. Обваляйте котлетки в борошні й обсмажте з обох сторін. Смачного!