Рецепт Банкетні котлети фото

Банкетні котлети
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Болгарська кухня
Риба та морепродукти, Молочні продукти, Молоко, Щука
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви, Котлети

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати банкетні котлети, тоді вам сюди! У цьому рецепті описаний кожен крок приготування таких котлеток з щуки. Виходять вони дуже смачними, ароматними і ніжними!

Такі котлетки стануть прикрасою вашого святкового столу або ж родзинкою обіду, адже кружечки щуки, фаршировані грибної масою, виглядають дуже красиво! Більш того, такі котлетки мають апетитний аромат завдяки спецій, грибам і самій рибі. Дуже важливо, щоб щука, яку ви берете для приготування таких котлет, була потрошеной, а акуратно розрізаної на кружечки, так як вся суть котлет полягає в тому, щоб нафарширувати колечка шкіри.

  • Щука - 1 штука (ціла тушка)
  • Кнопка - 200 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Борошно - 0, 5-1 склянки
банкетні котлети - фото крок 1
1. Для початку наріжте акуратно щуку кружечками, не витрачати ЕІ, залиште шкіру цілої. Тільки після того, як ви розріжете рибу, вирізуйте м'якоть разом з кістками, залишивши гурток шкіри. Потім від кісток акуратно відокремте м'якоть.
банкетні котлети - фото крок 2
2. Замочіть хліб в молоці, білі гриби замочіть у воді, відіжміть і наріжте. Обсмажте гриби на оливковій олії. У блендер висипте щучье м'ясо, батон і гриби. Подрібніть все в блендері до однорідної маси.
банкетні котлети - фото крок 3
3. Наріжте цибулю дуже дрібно, обсмажте його на оливковій олії (можна на тому ж, де ви обсмажували гриби). Потім додайте цибулю в фарш, додайте прованські трави і орегано, приправити сіллю, додайте яйце, дрібно нарізану зелень. Ретельно перемішайте і акуратно за допомогою ложки наповніть цією масою кільця з щуки.
банкетні котлети - фото крок 4
4. Обваляйте котлетки в борошні й обсмажте з обох сторін. Смачного!

Схожі рецепти