Рецепт Австрійські сосиски фото

Австрійські сосиски
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Сир, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

В Австрії сосиски вважаються вуличною їжею, їх можна купити на кожному розі, там же їх відразу готують. Розповім, як приготувати австрійські сосиски в домашніх умовах. Смачні, ситні і поживні.

Справжні австрійські сосиски робляться з цілісного шматка свинини, який потрібно самостійно змолоти в фарш. Ви можете додати до нього зелень, сир, різні спеції. Спеціальні кишки продаються в магазині, але їх потрібно добре промити. Обсмажуйте сосиски на сковороді, на грилі або відваріть.

  • Свинина - 1, 4 кілограма
  • Шпик - 300 грам
  • Яловичина - 300 грам
  • Сир - 400 грам
  • Лід - 300 грам
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 2 щіпки
  • Кмин - 1 Чайна ложка
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Часник - 4 зубчики
австрійські сосиски - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо і витріть його серветками, потім наріжте невеликими шматочками, щоб зручно було молоти в фарш.
австрійські сосиски - фото крок 2
2. Перекладіть м'ясо в миску, додайте сіль і чорний мелений перець. Перемішайте гарненько масу і накрийте плівкою, відправте в холодильник на ніч.
австрійські сосиски - фото крок 3
3. Дістаньте м'ясо з холодильника і перекрутити його через м'ясорубку.
австрійські сосиски - фото крок 4
4. Викладіть фарш в міксер або перемішуйте його руками, додайте лід і все решта спеції, гарненько все перемішайте.
австрійські сосиски - фото крок 5
5. Твердий сир наріжте ножем на дрібні квадратики, попередньо відправте його в холодильник, так набагато зручніше.
австрійські сосиски - фото крок 6
6. Додайте до фаршу твердий сир і подрібнений часник, ще раз все перемішайте.
австрійські сосиски - фото крок 7
7. Промийте кишки і знайдіть краю, одягніть кишку на м'ясорубку і начините, потім перекладіть ковбаски в тарілку.
австрійські сосиски - фото крок 8
8. Нагрейте воду до 75 градусів, потім перелийте її в форму з гратами і відправте в розігріту духовку, підтримуйте її температуру. Викладіть сосиски і готуйте їх близько півгодини (до внутрішньої температури 70 градусів).
австрійські сосиски - фото крок 9
9. Готові ковбаски дістаньте з духовки і остудіть на решітці.
австрійські сосиски - фото крок 10
10. Ви можете обсмажити ковбаски на сковороді або на мангалі, а також відварити.

Схожі рецепти