Австрійські сосиски
(покроковий рецепт з фото)
В Австрії сосиски вважаються вуличною їжею, їх можна купити на кожному розі, там же їх відразу готують. Розповім, як приготувати австрійські сосиски в домашніх умовах. Смачні, ситні і поживні.
Справжні австрійські сосиски робляться з цілісного шматка свинини, який потрібно самостійно змолоти в фарш. Ви можете додати до нього зелень, сир, різні спеції. Спеціальні кишки продаються в магазині, але їх потрібно добре промити. Обсмажуйте сосиски на сковороді, на грилі або відваріть.
- Свинина - 1, 4 кілограма
- Шпик - 300 грам
- Яловичина - 300 грам
- Сир - 400 грам
- Лід - 300 грам
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 2 щіпки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Часник - 4 зубчики
1. Вимийте м'ясо і витріть його серветками, потім наріжте невеликими шматочками, щоб зручно було молоти в фарш.
2. Перекладіть м'ясо в миску, додайте сіль і чорний мелений перець. Перемішайте гарненько масу і накрийте плівкою, відправте в холодильник на ніч.
3. Дістаньте м'ясо з холодильника і перекрутити його через м'ясорубку.
4. Викладіть фарш в міксер або перемішуйте його руками, додайте лід і все решта спеції, гарненько все перемішайте.
5. Твердий сир наріжте ножем на дрібні квадратики, попередньо відправте його в холодильник, так набагато зручніше.
6. Додайте до фаршу твердий сир і подрібнений часник, ще раз все перемішайте.
7. Промийте кишки і знайдіть краю, одягніть кишку на м'ясорубку і начините, потім перекладіть ковбаски в тарілку.
8. Нагрейте воду до 75 градусів, потім перелийте її в форму з гратами і відправте в розігріту духовку, підтримуйте її температуру. Викладіть сосиски і готуйте їх близько півгодини (до внутрішньої температури 70 градусів).
9. Готові ковбаски дістаньте з духовки і остудіть на решітці.
10. Ви можете обсмажити ковбаски на сковороді або на мангалі, а також відварити.