Рецепт Австрійські малинові коржики фото

Австрійські малинові коржики
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
Тісто, Борошно, Ягоди, Малина
Пісні страви
На сніданок
Випічка, Коржики

Рецепт приготування австрійських коржиків з малиновим варенням і лимонною цедрою.

Якщо малинове варення дуже густе, розбавте його водою.

  • Вершкового масла - 450 грам
  • Яєчних жовтки - 4 штуки
  • Цукрового піску - 2 склянки
  • Розпушувача - 2 чайних ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Цедри лимона - 1 Чайна ложка
  • Малинового варення - 1 Склянка
  • Цукрової пудри - 1/4 склянки
австрійські малинові коржики - фото крок 1
1. Збити вершкове масло в середній мисці міксером. Додати яєчні жовтки і добре перемішати.
австрійські малинові коржики - фото крок 2
2. Змішати цукор, борошно, розпушувач і сіль разом. Додати в суміш вершкового масла і жовтків і перемішувати до тих пір, поки не вийде однорідне тісто. Викласти тісто на посипану борошном робочу поверхню і сформувати дві кулі. Загорнути кожну кулю в поліетиленову плівку і заморозити, принаймні, 2 години або на ніч.
австрійські малинові коржики - фото крок 3
3. Розігріти духовку до 175 градусів. Дістати один шар тіста з холодильника і натерти на крупній тертці або за допомогою кухонного комбайна на деко.
австрійські малинові коржики - фото крок 4
4. Переконайтеся, що вся поверхня листа рівномірно покрита шматками тіста.
австрійські малинові коржики - фото крок 5
5. В кондитерський мішок або поліетиленовий пакет з прорізом в куточку викласти малинове варення. Покрити смугами варення всю поверхню тесту, відступаючи 1 см від краю.
австрійські малинові коржики - фото крок 6
6. Дістати тісто з холодильника і натерти його поверх варення. Посипати лимонною цедрою. Випікати до злегка золотистого кольору, 50-60 хвилин. Як тільки ви отримаєте коржик з духовки, посипте його цукровою пудрою.
австрійські малинові коржики - фото крок 7
7. Остудити коржик на решітці, потім розрізати на скибочки зазубреним ножем.

Схожі рецепти