Австрійські млинці створогом
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт приготування австрійських млинців з сиром я шукав вже давно. Нарешті знайшов і тепер викладаю тут. Смачно, красиво і запах = обладнаний!
Готуємо тісто, смажимо млинці, як зазвичай, потім розмазує по млинців начинку і загортаємо. Чудовий сніданок або десерт! Успіхів і доброго дня!
- Вода мінеральна - 2, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сир солодкий - 400 грам
Просіваємо борошно через сито.
В окремій мисці замішуємо воду, сіль і цукор. Додаємо в суміш пшеничну муку, щоб приготувати пісне тісто. Додаємо борошно поступово і замішуємо до однорідності.
Це тісто прибираємо в холодильник на півгодини, після чого смажимо з нього млинці на олії на сковороді.
В млинці загортаємо сир і отримуємо в реузальтате ось таку красу.