Рецепт Пишні німецькі креблі фото

Пишні німецькі креблі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка
Кількість порцій: 30
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт, як приготувати пишні німецькі креблі, може налякати своєю назвою недосвідчену господиню, але боятися не варто. За своєю структурою це звичайні пончики, а ось на вигляд вони нагадують хмиз.

Опис приготування:

Німецькі креблі - це вигідна, недорога і дуже практична випічка, їх виходить дуже багато, так що можна спекти на велику компанію. Така випічка - це традиційне німецьке частування, а тепер і ми отримаємо задоволення нею. Приступаємо!

  • Кефір - 0, 5 L
  • Крем - 300 грам
  • Борошно - 1 кілограм (приблизно)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Розпушувач - 15 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - За смаком
пишні німецькі креблі - фото крок 1
1. У миску влийте кефір, додайте сметану і яйце, 1 столову ложку соняшникової олії, перемішайте.
пишні німецькі креблі - фото крок 2
2. Додаєте сухі дріжджі, сіль і цукровий пісок, перемішайте і залиште на 3 хвилини.
пишні німецькі креблі - фото крок 3
3. Борошно (900 грам) змішайте з розпушувачем, просійте сухі інгредієнти в миску до рідким, гарненько перемішайте.
пишні німецькі креблі - фото крок 4
4. Стільницю присипаєте борошном, викладаєте тісто, вимішуєте його, щоб не липнуло до рук, але не забивайте занадто борошном. Залишаєте тісто на 1 час, щоб воно"відпочило" .
пишні німецькі креблі - фото крок 5
5. Відпочиле тісто викладаєте на стіл з борошном і розкочуєте в пласт товщиною 0, 5 см.
пишні німецькі креблі - фото крок 6
6. Розрізаєте пласт на рівні квадратики (прямокутники), по центру робите надріз, через який потім вивертаєте краю.
пишні німецькі креблі - фото крок 7
7. Сковороду розігріваєте з великою кількістю рослинної олії, обсмажуєте заготовочкі з тіста на середньому вогні.
пишні німецькі креблі - фото крок 8
8. Викладайте креблі в каструлю, посипте їх цукровою пудрою, смачного!

Схожі рецепти