Рецепт Пишні німецькі креблі фото

Пишні німецькі креблі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, Дріжджове тісто
Пісні страви
На полуденок
Випічка

Рецепт, як приготувати пишні німецькі креблі, може налякати своєю назвою недосвідчену господиню, але боятися не варто. За своєю структурою це звичайні пончики, а ось на вигляд вони нагадують хмиз.

Німецькі креблі - це вигідна, недорога і дуже практична випічка, їх виходить дуже багато, так що можна спекти на велику компанію. Така випічка - це традиційне німецьке частування, а тепер і ми отримаємо задоволення нею. Приступаємо!

  • Кефір - 0, 5 L
  • Крем - 300 грам
  • Борошно - 1 кілограм (приблизно)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Цукровий пісок - 1 Ст. Ложка
  • Соняшникова олія - За смаком
  • Розпушувач - 15 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - За смаком
пишні німецькі креблі - фото крок 1
1. У миску влийте кефір, додайте сметану і яйце, 1 столову ложку соняшникової олії, перемішайте.
пишні німецькі креблі - фото крок 2
2. Додаєте сухі дріжджі, сіль і цукровий пісок, перемішайте і залиште на 3 хвилини.
пишні німецькі креблі - фото крок 3
3. Борошно (900 грам) змішайте з розпушувачем, просійте сухі інгредієнти в миску до рідким, гарненько перемішайте.
пишні німецькі креблі - фото крок 4
4. Стільницю присипаєте борошном, викладаєте тісто, вимішуєте його, щоб не липнуло до рук, але не забивайте занадто борошном. Залишаєте тісто на 1 час, щоб воно "відпочило" .
пишні німецькі креблі - фото крок 5
5. Відпочиле тісто викладаєте на стіл з борошном і розкочуєте в пласт товщиною 0, 5 см.
пишні німецькі креблі - фото крок 6
6. Розрізаєте пласт на рівні квадратики (прямокутники), по центру робите надріз, через який потім вивертаєте краю.
пишні німецькі креблі - фото крок 7
7. Сковороду розігріваєте з великою кількістю рослинної олії, обсмажуєте заготовочкі з тіста на середньому вогні.
пишні німецькі креблі - фото крок 8
8. Викладайте креблі в каструлю, посипте їх цукровою пудрою, смачного!

Схожі рецепти