Рецепт Німецькі гребінці з фондюком фото

Німецькі гребінці з фондюком
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто , Горіхи , Листкове тісто
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка , Солодке , Пиріжки
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні хочу поділитися з вами мега-рецептом - мега-смачним, мега-ситним, мега-швидким! Німецькі гребінці - це пиріжки з листкового тіста з фундуком або іншими горіхами (або навіть сумішшю горіхів).

Опис приготування:

Німецькі гребінці з великою кількістю горіхів - це просто якийсь енергійно батончик, який прекрасно насичує організм енергією, надає сил, і після якого їсти вже точно не захочеться! Такий пиріжок готується неймовірно просто, оскільки тісто використовуємо готове заморожене (але при бажанні можна, звичайно ж, приготувати його і самостійно). Такий пиріжок можна взяти з собою в дорогу, на роботу або дати дитині в школу - перекус буде що треба, голод вгамує відмінно і надовго! Ну що ж, сподіваюся, я вас зацікавила, так що читайте і зберігайте рецепт, як приготувати німецькі гребінці з фундуком.

  • Тісто листкове - 900 грам
  • Funduk - 100 грам
  • Суміш горіхів - 200 грам
  • Цукор - 5 Ст. Ложок
  • Кориця мелена - 1/2 чайних ложки
  • Ром - 1 Ст. Ложка
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Яйця - 2 штуки
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (або апельсиновий)
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тісто злегка розморозити, щоб з ним зручно було працювати.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 2
За допомогою подрібнювача перетворите в крихту фундук разом з іншими горіхами (я додала до фундуку волоські горіхи і мигдаль). До цієї крихітки додайте 1 яйце, цукор і корицю, влийте 1 ст. Ложку рому, який відмінно поєднується з горіхами, аромат вийде божественним.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 3
Гарненько перемішайте масу. Начинка готова!
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 4
Тісто розкачати і порізати на прямокутники приблизно 5-8 см. На одну половину покладіть 1 ст. Ложку начинки.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 5
Накрийте начинку другою половиною тіста і добре скріпіть краю. Потім зробіть надрізи на відстані приблизно 1 см один від одного і розтягніть тісто, щоб вийшов гребінець.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 6
Зверху змастіть гребінці збитим яйцем. Перекладіть гребінці на пергамент і випікайте в духовці при температурі 180 градусів 25 хвилин.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 7
Ну ось, гребінці вже спекли, вони вийшли дуже ароматними і апетитними.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 8
Зверху гребінці змастіть білкової глазур'ю (просто збийте 1 білок з 3 ст. Ложками цукрової пудри) і присипте подрібненими залишками горіхів.
німецькі гребінці з фондюком - фото крок 9
Гребінці вийшли просто неймовірно смачними! Їжте із задоволенням!

Схожі рецепти