Рецепт Гребінці смажені фото

Гребінці смажені
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

З усіх морепродуктів саме з гребінцями найпростіше працювати. Їх не потрібно чистити або ретельно вимивати, а готуються вони дуже швидко. Розповідаю про те, як приготувати гребінці смажені.

Опис приготування:

Гребінці - це делікатний і дуже смачний вид морепродуктів з солодкуватим присмаком. Важливо не пересмажити їх на сковороді, а готувати лише до утворення золотистої скоринки. Гребінці можна замаринувати заздалегідь. Їх використовують для салатів, для закусок.

  • Гребінці - 0, 5 кілограма
  • Сіль, перець - За смаком
  • Мармуровий Lumia - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 2 чайних ложки
гребінці смажені - фото крок 1
1. Вимийте гребінці і перекладіть на паперовий рушник, потім акуратно витріть їх насухо.
гребінці смажені - фото крок 2
2. Посипте гребінці сіллю і чорним меленим перцем (можна використовувати будь-які спеції).
гребінці смажені - фото крок 3
3. Гарненько розігрійте сковороду з виноградним маслом.
гребінці смажені - фото крок 4
4. Викладіть гребінці в сковороду стороною зі спеціями, потім знову посоліть і поперчіть.
гребінці смажені - фото крок 5
5. Обсмажуйте близько 2 хвилин, потім переверніть гребінці і викладіть вершкове масло, готуйте ще 2 хвилини.
гребінці смажені - фото крок 6
6. Подавайте смажені гребінці відразу або після охолодження. Смачного!

Схожі рецепти