Смажені гребінці з соусом
(покроковий рецепт з фото)
За що люблять морські гребінці? За їх ніжний, солодкуватий смак. Вони готуються дуже швидко і просто. Записуйте рецепт, як приготувати смажені гребінці з соусом на основі кінзи і лимонного соку.
Якщо хочете отримати гарну корочку, перед обсмажуванням гребінці варто витерти насухо. Їх можна подавати як закуску з сиром, фруктами і свіжими овочами. Обсмажуйте їх не більше зазначеного часу, інакше вони стануть гумові. Подавайте їх відразу ж після приготування.
- Морські гребінці - 7-8 штук
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль і перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Braai - 2 штуки
1. Подрібніть часник на дрібній тертці або видавіть чеснокодавку.
2. Помийте і наріжте дрібно кінзу.
3. Допомога лимон, розріжте його навпіл, вичавити сік з однієї половинки.
4. Змішайте в мисці лимонний сік, Kinzu, часник і оливкове масло.
5. Промийте під проточною водою морські гребінці, витріть від води паперовими рушниками, посоліть і поперчіть за смаком.
6. Нагрійте сковороду на середньому вогні, влийте в неї суміш лимонного соку і зелені.
7. Після того як суміш нагріється, додайте гребінці і ретельно перемішайте.
8. Так як морські гребінці - це дуже ніжне м'ясо, готуйте їх 5-7 хвилин до появи золотистої скоринки.
9. Подавайте гребінці з листям салату або іншими овочами.