Рецепт Морські гребінці смажені фото

Морські гребінці смажені
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Морепродукти , Лимон , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 35 хв.

Деякі продукти з'являються у нас на столі не часто, тому підходити до вибору рецепта з ними варто грунтовно. До таких інгредієнтів відносяться гребінці, м'ясисті і дуже смачні морепродукти.

Опис приготування:

Звичайно ж, в свіжому вигляді гребінці не завжди можна дістати, тому можна взяти заморожені. Тоді буде необхідно розморозити пачку. Але для початку вам знадобиться дізнатися про те, як приготувати морські гребінці смажені. У класичному варіанті до них додають оливкове масло, сік лимона і трохи спецій. Так найбільш смачно!

  • Гребінці морські - 400 грам
  • Кунжут - 20 грам
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1 штука
морські гребінці смажені - фото крок 1
До розмороженим гребінцям додайте сіль і перець.
морські гребінці смажені - фото крок 2
Перекладіть гребінці в миску. Влийте до них масло. Перемішайте. Залиште маринуватися морепродукти в холодильнику на 20 хвилин.
морські гребінці смажені - фото крок 3
В цей час підсмажте кунжут на сухій сковороді до рум'яного кольору.
морські гребінці смажені - фото крок 4
Підготовлені гребінці обсмажте на сухій сковороді, найкраще гриль, з двох сторін до рум'яної скоринки.
морські гребінці смажені - фото крок 5
Блюдо полийте олією з маринаду і соком лимона. Додайте зверху кунжут і перець. Смачного!

Схожі рецепти