Рецепт Гребінці під соусом фото

Гребінці під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Вишуканий делікатес для святкової вечері. Рекомендую всім гурманам на замітку рецепт гребінців під соусом!

Опис приготування:

Для приготування гребінців під соусом нам також знадобиться молоко. Ми замочимо в молоці гребінці: вони будуть більш соковитими і смачними, а не жорсткими. Cous cous з в'яленими помідорами - це відмінний гарнір до гребінця і не тільки. Дивимося рецепт.

  • Grebeshok - 6 штук
  • Бекон - 6 скибочок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Кускус - 0, 5 склянки
  • Помідори в'ялені - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Капуста морська - 2 Ст. Ложки
  • SPECI - За смаком
гребінці під соусом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гребінці під соусом - фото крок 2
Філе гребінців на кілька годин замочіть в молоці.
гребінці під соусом - фото крок 3
Потім просушіть паперовою серветкою і загорніть в скибочки бекону. Якщо бекон солоний, то додатково солити не треба. Закріпіть бекон зубочистками або дерев'яними шпажками.
гребінці під соусом - фото крок 4
Викладаємо на деко, застелений фольгою, і відправляємо в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Температура може бути 180 градусів. Гребінці повинні стати золотистого кольору. Поки вони запікаються, приготуйте соус. Для цього розтопіть вершкове масло, і додайте в нього сік половинки лимона.
гребінці під соусом - фото крок 5
Тепер кус-кус: залийте крупу окропом в рівних пропорціях, через п'ять хвилин він буде готовий. Додайте вершкове масло.
гребінці під соусом - фото крок 6
Ріжемо в'ялені помідори.
гребінці під соусом - фото крок 7
Змішуємо кус-кус з помідорами - і отримуємо наш гарнір.
гребінці під соусом - фото крок 8
Готові гребінці під соусом поливаємо лимонним соусом, додаємо кус-кус і прикрашаємо капустою. Смачного!

Схожі рецепти