Гребінці під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Вишуканий делікатес для святкової вечері. Рекомендую всім гурманам на замітку рецепт гребінців під соусом!
Для приготування гребінців під соусом нам також знадобиться молоко. Ми замочимо в молоці гребінці: вони будуть більш соковитими і смачними, а не жорсткими. Cous cous з в'яленими помідорами - це відмінний гарнір до гребінця і не тільки. Дивимося рецепт.
- Grebeshok - 6 штук
- Бекон - 6 скибочок
- Вершкове масло - 50 грам
- Кускус - 0, 5 склянки
- Помідори в'ялені - 100 грам
- Лимон - 1 штука
- Капуста морська - 2 Ст. Ложки
- SPECI - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Філе гребінців на кілька годин замочіть в молоці.
Потім просушіть паперовою серветкою і загорніть в скибочки бекону. Якщо бекон солоний, то додатково солити не треба. Закріпіть бекон зубочистками або дерев'яними шпажками.
Викладаємо на деко, застелений фольгою, і відправляємо в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Температура може бути 180 градусів. Гребінці повинні стати золотистого кольору. Поки вони запікаються, приготуйте соус. Для цього розтопіть вершкове масло, і додайте в нього сік половинки лимона.
Тепер кус-кус: залийте крупу окропом в рівних пропорціях, через п'ять хвилин він буде готовий. Додайте вершкове масло.
Ріжемо в'ялені помідори.
Змішуємо кус-кус з помідорами - і отримуємо наш гарнір.
Готові гребінці під соусом поливаємо лимонним соусом, додаємо кус-кус і прикрашаємо капустою. Смачного!