Рецепт Гребінці під соусом фото

Гребінці під соусом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти, Мідії і гребінці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Вишуканий делікатес для святкової вечері. Рекомендую всім гурманам на замітку рецепт гребінців під соусом!

Для приготування гребінців під соусом нам також знадобиться молоко. Ми замочимо в молоці гребінці: вони будуть більш соковитими і смачними, а не жорсткими. Cous cous з в'яленими помідорами - це відмінний гарнір до гребінця і не тільки. Дивимося рецепт.

  • Grebeshok - 6 штук
  • Бекон - 6 скибочок
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Кускус - 0, 5 склянки
  • Помідори в'ялені - 100 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Капуста морська - 2 Ст. Ложки
  • SPECI - За смаком
гребінці під соусом - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
гребінці під соусом - фото крок 2
Філе гребінців на кілька годин замочіть в молоці.
гребінці під соусом - фото крок 3
Потім просушіть паперовою серветкою і загорніть в скибочки бекону. Якщо бекон солоний, то додатково солити не треба. Закріпіть бекон зубочистками або дерев'яними шпажками.
гребінці під соусом - фото крок 4
Викладаємо на деко, застелений фольгою, і відправляємо в розігріту духовку на 10-15 хвилин. Температура може бути 180 градусів. Гребінці повинні стати золотистого кольору. Поки вони запікаються, приготуйте соус. Для цього розтопіть вершкове масло, і додайте в нього сік половинки лимона.
гребінці під соусом - фото крок 5
Тепер кус-кус: залийте крупу окропом в рівних пропорціях, через п'ять хвилин він буде готовий. Додайте вершкове масло.
гребінці під соусом - фото крок 6
Ріжемо в'ялені помідори.
гребінці під соусом - фото крок 7
Змішуємо кус-кус з помідорами - і отримуємо наш гарнір.
гребінці під соусом - фото крок 8
Готові гребінці під соусом поливаємо лимонним соусом, додаємо кус-кус і прикрашаємо капустою. Смачного!

Схожі рецепти