Німецькі равіолі
(покроковий рецепт з фото)
Зараз ми познайомимося з німецькими пельмешками. Ці пельмені по-своєму цікаві щодо приготування, смачні, соковиті всередині і з тонким тестом зовні. Спробуйте обов'язково!
Дуже проста, а саме головне смачна ідея німецьких равіолі. Даний рецепт вимагає мінімум витрат, дарує масу задоволення. Ніжне і соковите блюдо, приготувати яке будинку зовсім нескладно, оскільки воно чимось схоже з нашими пельменями. Завдяки цьому їх прозвали німецькими равіолі.
- Яйце - 5 штук
- Фарш з яловичини - 350 грам
- Бекон - 1 скибочку
- Цибуля - 1 штука
- Шпинат - 1 пучок
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 1 2/3 склянки
- Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
1. Подрібніть цибулю, змішайте його з фаршем і нарізаним беконом. Обсмажте все на сковороді до готовності.
2. Додайте в готове м'ясо подрібнений шпинат, 2 яйця і панірувальні сухарі. Приправте фарш сіллю і перцем за смаком.
3. Змішайте 3 яйця, Пристрасть і вода.
4. Замісити еластичне тісто на столі за допомогою рук.
5. Розділити тісто на дві частини. Розкачайте кожен шматок тіста в тонкий пласт. На одну частину викладіть столову ложку фаршу.
6. Другою частиною тіста накрийте тісто з начинкою і сформуйте квадратні равіолі.
7. Варіть равіолі в киплячій підсоленій воді 15 хвилин. Смачного!