Рецепт Німецькі равіолі фото

Німецькі равіолі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Равіолі

Зараз ми познайомимося з німецькими пельмешками. Ці пельмені по-своєму цікаві щодо приготування, смачні, соковиті всередині і з тонким тестом зовні. Спробуйте обов'язково!

Дуже проста, а саме головне смачна ідея німецьких равіолі. Даний рецепт вимагає мінімум витрат, дарує масу задоволення. Ніжне і соковите блюдо, приготувати яке будинку зовсім нескладно, оскільки воно чимось схоже з нашими пельменями. Завдяки цьому їх прозвали німецькими равіолі.

  • Яйце - 5 штук
  • Фарш з яловичини - 350 грам
  • Бекон - 1 скибочку
  • Цибуля - 1 штука
  • Шпинат - 1 пучок
  • Вода - 3 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
  • Борошно - 1 2/3 склянки
  • Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
німецькі равіолі - фото крок 1
1. Подрібніть цибулю, змішайте його з фаршем і нарізаним беконом. Обсмажте все на сковороді до готовності.
німецькі равіолі - фото крок 2
2. Додайте в готове м'ясо подрібнений шпинат, 2 яйця і панірувальні сухарі. Приправте фарш сіллю і перцем за смаком.
німецькі равіолі - фото крок 3
3. Змішайте 3 яйця, Пристрасть і вода.
німецькі равіолі - фото крок 4
4. Замісити еластичне тісто на столі за допомогою рук.
німецькі равіолі - фото крок 5
5. Розділити тісто на дві частини. Розкачайте кожен шматок тіста в тонкий пласт. На одну частину викладіть столову ложку фаршу.
німецькі равіолі - фото крок 6
6. Другою частиною тіста накрийте тісто з начинкою і сформуйте квадратні равіолі.
німецькі равіолі - фото крок 7
7. Варіть равіолі в киплячій підсоленій воді 15 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти