Рецепт Смажені равіолі фото

Смажені равіолі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Рак
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Прекрасне блюдо не тільки для обіду або вечері, але і для зустрічі друзів хочу запропонувати вам зробити в якості різноманітності. Пропоную Вашій увазі варіант, як приготувати смажені равіолі.

Опис приготування:

Найкраще для цього рецепта використовувати свіжі домашні равіолі. Начинка може бути будь-який (м'ясо або сир), в такий паніровці буде смачним все Подавати до столу їх можна з найрізноманітнішими соусами: томатним, часниковим, песто тощо.. Чудова альтернатива звичній варінні, спробувати варто.

  • Равіолі - 24 штук
  • Панірувальні сухарі - 1-1.5 склянки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль і перець - За смаком
  • Яйце - 6 штук
  • Вершки - 1/2 склянки
  • Рослинна олія - За смаком (для фритюру)
смажені равіолі - фото крок 1
1. Підготуйте панірувальні сухарі (можна зі спеціями або зеленню), борошно, яйця збийте з вершками, сіллю і перцем. Рослинна олія влийте на сковороду або каструлю і поставте розігріватися.
смажені равіолі - фото крок 2
2. Занурте равіолі в яйце.
смажені равіолі - фото крок 3
3. Обваляйте з усіх боків в борошні. Після знову в яйце.
смажені равіолі - фото крок 4
4. І в панірувальні сухарі.
смажені равіолі - фото крок 5
5. Викладіть равіолі в дуже добре розігріту олію і смажте до рум'яної. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
смажені равіолі - фото крок 6
6. І подавайте з улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти