Смажені равіолі
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне блюдо не тільки для обіду або вечері, але і для зустрічі друзів хочу запропонувати вам зробити в якості різноманітності. Пропоную Вашій увазі варіант, як приготувати смажені равіолі.
Найкраще для цього рецепта використовувати свіжі домашні равіолі. Начинка може бути будь-який (м'ясо або сир), в такий паніровці буде смачним все Подавати до столу їх можна з найрізноманітнішими соусами: томатним, часниковим, песто тощо.. Чудова альтернатива звичній варінні, спробувати варто.
- Равіолі - 24 штук
- Панірувальні сухарі - 1-1.5 склянки
- Борошно - 1 Склянка
- Сіль і перець - За смаком
- Яйце - 6 штук
- Вершки - 1/2 склянки
- Рослинна олія - За смаком (для фритюру)

1. Підготуйте панірувальні сухарі (можна зі спеціями або зеленню), борошно, яйця збийте з вершками, сіллю і перцем. Рослинна олія влийте на сковороду або каструлю і поставте розігріватися.

2. Занурте равіолі в яйце.

3. Обваляйте з усіх боків в борошні. Після знову в яйце.

4. І в панірувальні сухарі.

5. Викладіть равіолі в дуже добре розігріту олію і смажте до рум'яної. Після перекладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.

6. І подавайте з улюбленим соусом. Смачного!