Равіолі смажені
(покроковий рецепт з фото)
Равіолі смажені також смачні, як і смажені пельмені. Коли в дитинстві ми зажарювали до золотистого кольору залишилися зі вчора пельмені, ми і не припускали, що готуємо відмінне ресторанне блюдо!
Равіолі смажені обов'язково подавайте з соусом. Відмінно підійде томатний або вершковий соус. Можна, можливо, звичайно, подати і сметану, але це буде зовсім не по-італійськи! Смажити можна абсолютно будь-які равіолі, тобто равіолі з будь-якою начинкою. Від цього вони стають тільки смачніше. Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 4 штуки (тісто)
- Вода - 4 Ст. Ложки (тісто)
- Борошно - 450 грам (тісто)
- Манька - 400 грам (тісто)
- Шпинат - 300 грам
- Сир Рікотта або сир - 400 грам
- Пармезан твердий - 100 грам
- Сіль, перець - грам
- Яйце - 2 штуки (для запікання)
- Панірувальні сухарі - 150 грам (для запікання)
- Пармезан тертий - 1/2 склянки (для запікання)
- Петрушка - 2 Ст. Ложки (для запікання)
Борошно змішати з яйцями, водою і манкою з сіллю.
Замісити досить круте тісто.
Дайте тесту постояти півгодини.
Приготуйте начинку з рікотти, зелені і шпинату, пармезану і спецій.
За допомогою форми наліпити равіолі.
Умочіть равіолі спочатку в яйце, а потім в тертий сир із зеленню.
Надішліть в піч підготовлені равіолі, а краще підсмажте їх на оливковій олії на сковороді до золотистого кольору.
Смачного!