Рецепт Равіолі смажені фото

Равіолі смажені
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Равіолі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Равіолі смажені також смачні, як і смажені пельмені. Коли в дитинстві ми зажарювали до золотистого кольору залишилися зі вчора пельмені, ми і не припускали, що готуємо відмінне ресторанне блюдо!


Опис приготування:

Равіолі смажені обов'язково подавайте з соусом. Відмінно підійде томатний або вершковий соус. Можна, можливо, звичайно, подати і сметану, але це буде зовсім не по-італійськи! Смажити можна абсолютно будь-які равіолі, тобто равіолі з будь-якою начинкою. Від цього вони стають тільки смачніше. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яйце - 4 штуки (тісто)
  • Вода - 4 Ст. Ложки (тісто)
  • Борошно - 450 грам (тісто)
  • Манька - 400 грам (тісто)
  • Шпинат - 300 грам
  • Сир Рікотта або сир - 400 грам
  • Пармезан твердий - 100 грам
  • Сіль, перець - грам
  • Яйце - 2 штуки (для запікання)
  • Панірувальні сухарі - 150 грам (для запікання)
  • Пармезан тертий - 1/2 склянки (для запікання)
  • Петрушка - 2 Ст. Ложки (для запікання)
равіолі смажені - фото крок 1
Борошно змішати з яйцями, водою і манкою з сіллю.
равіолі смажені - фото крок 2
Замісити досить круте тісто.
равіолі смажені - фото крок 3
Дайте тесту постояти півгодини.
равіолі смажені - фото крок 4
Приготуйте начинку з рікотти, зелені і шпинату, пармезану і спецій.
равіолі смажені - фото крок 5
За допомогою форми наліпити равіолі.
равіолі смажені - фото крок 6
Умочіть равіолі спочатку в яйце, а потім в тертий сир із зеленню.
равіолі смажені - фото крок 7
Надішліть в піч підготовлені равіолі, а краще підсмажте їх на оливковій олії на сковороді до золотистого кольору.
равіолі смажені - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти