Креблі на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Смачні, смажені в маслі пампушки готуються дуже легко. Ця страва німецької кухні нагадує російський традиційний хмиз, але креблі більш пишні і м'які. Можна подавати з варенням, медом або згущеним молоком.
Смачні смажені пампушки креблі нагадують традиційний російський хмиз. Тільки хмиз сухий і більш тонкий, а креблі пишні і м'які. Ця страва німецької кухні досить популярно, адже інгредієнти для його приготування доступні, а рецепт приготування легкий. З даної кількості інгредієнтів виходить багато креблей, вся сім'я буде ситою і задоволеною!
Дивіться, як приготувати креблі на кефірі.
- Кефір - 500 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач для тіста - 30 грам
- Борошно пшеничне - 500 грам (трохи більше або трохи менше - залежить від кефіру і борошна)
- Рослинна олія для смаження - 300 мілілітрів
Борошно треба просіяти, і приблизно 400 грам борошна змішати з розпушувачем, додати сіль, цукор і яйця.
Потім влийте кефір.
Замішуємо м'яке тісто. В процесі підсипає борошно, що залишилося. Відправляємо тісто в холодильник приблизно на годину.
Розділити тісто 2-3 частини.
І розкачати в пласт товщиною близько 1 см.
Нарізаємо пласт на прямокутники розміром приблизно 8 з 5 см.
В середині кожного прямокутника робимо розрізи.
І формуємо креблі, простягаючи один край прямокутника в розріз.
На середньому вогні нагріваємо сковороду з рослинним маслом і смажимо креблі.
Обсмажуємо з двох сторін до красивого рум'яного кольору. У процесі смаження підливати масло.
Остигнули креблі можна посипати цукровою пудрою, а можна подавати до столу з медом, варенням або згущеним молоком.