Ажурні млинці на кефірі заварні
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування ажурних млинців на кефірі заварних. Спробуйте, вони дуже ніжні і смачні, прямо тануть у роті! Вони хороші як окремо, так і з начинкою. Спробуйте і переконайтеся самі!
Я сподіваюся, вам сподобається таке блюдо. Із задоволенням ділюся рецептом, який підкаже, як приготувати ажурні млинці на кефірі заварні. Виходять вони ніжними, смачними і ситними. У них також є ще один плюс: вони дуже еластичні, так що ви без проблем зможете і всередину них начинку покласти, і окремо їх їсти, вмочуючи в варення, наприклад. Бажаю удачі!
- Борошно - 2 склянки
- Кефір - 2 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 70 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Цукор - За смаком
1. Змішаємо кефір з борошном, яйцями і маслом, додамо всі, крім окропу. Коли тісто вже буде однорідним, дуже різко вливаємо окріп і швидко перемішати.
2. Тепер смажимо млинці, як зазвичай, з двох сторін на розпеченій сковороді з невеликою кількістю рослинного масла.
3. Ось такими вони виходять! Смачно і ніжно! Доповнюйте їх медом, сметаною, вершковим маслом і будь-якими начинками за смаком.