Рецепт Ажурні млинці на кефірі фото

Ажурні млинці на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 40 хв.

Любіть повітряні млинці в дірочку? Тоді зробіть їх за рецептом, як приготувати ажурні млинці на кефірі, що тануть у роті. Немає ніяких складнощів в їх приготуванні завдяки цим рецептом.

Опис приготування:

Млинці можна зробити з начинкою або подати відразу після приготування. Млинці можна зробити зі свіжого кефіру або використовувати вже трохи подкісшій. Думаю, що у кожної господині повинно бути кілька варіацій приготування млинців, тому візьміть цю собі на замітку.

  • Кефір - 2 склянки
  • Борошно пшеничне - 2 склянки (без гірки)
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сода - За смаком (на кінчику)
  • Цукровий пісок - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
1
У миску налийте кефір, в іншій ємності розмішайте курячі яйця, потім влийте їх до кефіру (використовуйте кефір і яйця кімнатної температури).
2
Додайте цукровий пісок, сіль і просійте борошно, гарненько перемішайте до отримання однорідної маси.
3
У склянці окропу розмішайте соду, потім відразу влийте до кефіру і перемішайте, влийте 2 столові ложки рослинної олії. Залиште суміш на 15 хвилин.
4
Якщо в тесті є грудочки, то процідіть його через сито.
5
Гарненько розігрійте сковороду, потім обсмажте млинці. Перекладіть їх в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти