Ажурні млинці на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Любіть повітряні млинці в дірочку? Тоді зробіть їх за рецептом, як приготувати ажурні млинці на кефірі, що тануть у роті. Немає ніяких складнощів в їх приготуванні завдяки цим рецептом.
Млинці можна зробити з начинкою або подати відразу після приготування. Млинці можна зробити зі свіжого кефіру або використовувати вже трохи подкісшій. Думаю, що у кожної господині повинно бути кілька варіацій приготування млинців, тому візьміть цю собі на замітку.
- Кефір - 2 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки (без гірки)
- Яйця - 2 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сода - За смаком (на кінчику)
- Цукровий пісок - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 1 Склянка
1
У миску налийте кефір, в іншій ємності розмішайте курячі яйця, потім влийте їх до кефіру (використовуйте кефір і яйця кімнатної температури).
2
Додайте цукровий пісок, сіль і просійте борошно, гарненько перемішайте до отримання однорідної маси.
3
У склянці окропу розмішайте соду, потім відразу влийте до кефіру і перемішайте, влийте 2 столові ложки рослинної олії. Залиште суміш на 15 хвилин.
4
Якщо в тесті є грудочки, то процідіть його через сито.
5
Гарненько розігрійте сковороду, потім обсмажте млинці. Перекладіть їх в тарілку і подавайте до столу.