Рецепт Млинці ажурні на кефірі (заварні) фото

Млинці ажурні на кефірі (заварні)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 20
Час приготування: 30 хв.

Для приготування даних млинчиків я беру 1% кефір. Можна взяти сироватку, вона теж відмінно підходить.

Опис приготування:

Заварне тісто на млинці виходить дуже вдалим. Млинці, приготовані на такому тесті, зазвичай добре знімаються зі сковороди і не рвуться.

  • Борошно - 7 Ст. Ложок (без гірки)
  • Яйце - 2 штуки
  • Кефір 1% - 2 склянки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
млинці ажурні на кефірі (заварні) - фото крок 1
У миску вбийте 2 яйця. Додайте цукор, сіль, розпушувач. Всі збийте.
млинці ажурні на кефірі (заварні) - фото крок 2
1 стакан кефіру підігрійте до гарячого стану. Влийте тонкою цівкою гарячий кефір, потім холодний кефір. Просійте борошно. Замісити тісто. Після влийте рослинне масло і знову збийте. Testo майже.
млинці ажурні на кефірі (заварні) - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте млинці. Я це роблю на маленькій сковорідці, але це не має значення. Мені просто подобаються маленькі млинчики.
млинці ажурні на кефірі (заварні) - фото крок 4
Подайте до столу готові млинці з будь-яким варенням і сметаною.

Схожі рецепти