Рецепт Пиріг «кавовий» фото

Пиріг «кавовий»
(покроковий рецепт з фото)

Німецька кухня
Тісто , Борошно
Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Торти
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування"Кавового" пирога.

Кількість порцій: 9
  • Мелена кориця - 1 1/4 чайних ложки
  • Кухонна сіль - 1/8 чайних ложки
  • Олія - 8 Ст. Ложок (розтопити і підігріти)
  • Цукровий пісок - 1/3 склянки
  • Велике яйце - 1 штука (для основи:)
  • Жовток - 1 штука
  • Сода для випічки - 1/4 чайних ложки
  • Кухонна сіль - 1/4 чайних ложки
  • Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
  • Бавовна - 1/3 склянки
  • Вершкове масло - 6 Ст. Ложок (поділити на 6 рівних частин)
  • Цукрова пудрячи для присипки - - За смаком
пиріг
Почнемо з верхнього шару. У миску середнього розміру додайте розтоплене масло, корицю, сіль і цукор.
пиріг
Все добре перемішайте. Краще використовувати лопаточки, а не віночок.
пиріг
Після змішування у вас вийде щось схоже на тісто. Дайте йому охолонути 15 хвилин. Протягом цього часу ви можете зайнятися цим основи.
пиріг
Увімкніть духовку на 160 ° С.
Потім підготуйте форму для випічки (глибоку). Змастіть її маслом для випічки і покладіть фольгу або пергамент як показано на малюнку.
пиріг
Приступаємо до готування основи. Візьміть глибоку миску і додайте туди цукор, борошно, сіль і харчову соду. Перемішайте все гарненько, переконайтеся що всі сухі інгредієнти були об'єднані.
пиріг
Продовжуючи помішувати, поступово додайте 6 шматочків масла, по одній за раз. Добре перемішайте, нічого страшного якщо будуть невеликі масні горошинки.
пиріг
Додайте ваніль, paxtu, яйце і яєчний жовток і збийте все міксером на високій швидкості.
пиріг
Збивайте поки тісто не стане легким і повітряним.
пиріг
Потім, перелийте ваше тісто на деко і рівномірно розподіліть по всій поверхні.
пиріг
Далі, руками, дуже акуратно, інвест, вже остиглий, верхній шар. Створіть хаотичний і неправильної форми узор, але розподіліть його по всій поверхні основи.
пиріг
Помістіть в духовку деко з випічкою і випікайте протягом 40 хвилин. Потім дістаньте з духовки і дайте йому охолонути протягом 30 хвилин. Потім вийміть торт з форми за допомогою пергаментного паперу і перекладіть на блюдо.
пиріг
Торт готовий можна розрізати і подавати.

Смачного.

Схожі рецепти