Кавовий пудинг-пиріг
(покроковий рецепт з фото)
В Англії та Америці дуже люблять пудинги на десерт. Але це не ті звичайні, що ми бачимо в магазині в баночках, а набагато цікавіше і смачніше. Тут, наприклад, вийшов цілий святковий пиріг. Читайте!
Десерт будемо робити на основі магазинних заготовок, але смак від цього не стане гірше. Основа створена на печиво, чимось нагадує чізкейк. Подивіться, як приготувати кавовий пудинг-пиріг. У нього дуже яскравий смак, трохи гіркуватий, відмінно поєднується з кухлем еспресо. Все буде просто, тільки потрібен час, щоб все настоялась.
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 180 мілілітрів
- Шоколадні крекери - 250 грам
- Вода гаряча - 60 мілілітрів
- Сухий пудинг - 2 штуки (пакетик)
- Кавове морозиво - 500 грам (або шоколадне)
- Еспрессо - 1, 5 Ст. Ложки (порошок)
- Збиті вершки - За смаком
- Шоколад - За смаком
1. Для початку подрібніть у велику крихту печиво зручним для вас способом.
2. Потім крихту перемішайте з розтопленим маслом.
3. Потім тісто розрівняйте в круглій формі, формуючи бокові стінки.
4. Тепер зробіть начинку. У міксері збийте молоко з пудингом і кава, а в кінці акуратно підлити воду.
5. Потім додайте морозиво, продовжуйте збивати.
6. Після цього розподіліть начинку в основі.
7. Залиште застигати пудинг в холодильнику на 4 годину. Прикрасьте десерт перед подачею вершками і шоколадом. Приємного чаювання!