Рецепт Кавовий пудинг-пиріг фото

Кавовий пудинг-пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Какао
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл
Солодке, Десерти, Пудинг

В Англії та Америці дуже люблять пудинги на десерт. Але це не ті звичайні, що ми бачимо в магазині в баночках, а набагато цікавіше і смачніше. Тут, наприклад, вийшов цілий святковий пиріг. Читайте!

Десерт будемо робити на основі магазинних заготовок, але смак від цього не стане гірше. Основа створена на печиво, чимось нагадує чізкейк. Подивіться, як приготувати кавовий пудинг-пиріг. У нього дуже яскравий смак, трохи гіркуватий, відмінно поєднується з кухлем еспресо. Все буде просто, тільки потрібен час, щоб все настоялась.

  • Вершкове масло - 50 грам
  • Молоко - 180 мілілітрів
  • Шоколадні крекери - 250 грам
  • Вода гаряча - 60 мілілітрів
  • Сухий пудинг - 2 штуки (пакетик)
  • Кавове морозиво - 500 грам (або шоколадне)
  • Еспрессо - 1, 5 Ст. Ложки (порошок)
  • Збиті вершки - За смаком
  • Шоколад - За смаком
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 1
1. Для початку подрібніть у велику крихту печиво зручним для вас способом.
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 2
2. Потім крихту перемішайте з розтопленим маслом.
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 3
3. Потім тісто розрівняйте в круглій формі, формуючи бокові стінки.
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 4
4. Тепер зробіть начинку. У міксері збийте молоко з пудингом і кава, а в кінці акуратно підлити воду.
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 5
5. Потім додайте морозиво, продовжуйте збивати.
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 6
6. Після цього розподіліть начинку в основі.
кавовий пудинг-пиріг - фото крок 7
7. Залиште застигати пудинг в холодильнику на 4 годину. Прикрасьте десерт перед подачею вершками і шоколадом. Приємного чаювання!

Схожі рецепти