Кавовий пудинг-пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 5 г. 0 хв.
В Англії та Америці дуже люблять пудинги на десерт. Але це не ті звичайні, що ми бачимо в магазині в баночках, а набагато цікавіше і смачніше. Тут, наприклад, вийшов цілий святковий пиріг. Читайте!
Опис приготування:
Десерт будемо робити на основі магазинних заготовок, але смак від цього не стане гірше. Основа створена на печиво, чимось нагадує чізкейк. Подивіться, як приготувати кавовий пудинг-пиріг. У нього дуже яскравий смак, трохи гіркуватий, відмінно поєднується з кухлем еспресо. Все буде просто, тільки потрібен час, щоб все настоялась.
- Вершкове масло - 50 грам
- Молоко - 180 мілілітрів
- Шоколадні крекери - 250 грам
- Вода гаряча - 60 мілілітрів
- Сухий пудинг - 2 штуки (пакетик)
- Кавове морозиво - 500 грам (або шоколадне)
- Еспрессо - 1, 5 Ст. Ложки (порошок)
- Збиті вершки - За смаком
- Шоколад - За смаком
1. Для початку подрібніть у велику крихту печиво зручним для вас способом.
2. Потім крихту перемішайте з розтопленим маслом.
3. Потім тісто розрівняйте в круглій формі, формуючи бокові стінки.
4. Тепер зробіть начинку. У міксері збийте молоко з пудингом і кава, а в кінці акуратно підлити воду.
5. Потім додайте морозиво, продовжуйте збивати.
6. Після цього розподіліть начинку в основі.
7. Залиште застигати пудинг в холодильнику на 4 годину. Прикрасьте десерт перед подачею вершками і шоколадом. Приємного чаювання!