Кавовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Ароматний, оригінальний і шалено смачний десерт - але ж ви можете зробити цей кавовий пудинг в домашніх умовах! Адже це набагато простіше, ніж може здатися. Спробуйте обов'язково, рекомендую!
Як мені здається, в цьому рецепті приготування кавового пудингу найскладніше - це не з'їсти його тут же, тільки знявши з плити. Тому що аромат, відразу попереджаю, просто з ніг збиває! Але все ж раджу не псувати своїм нетерпінням класичний рецепт кавового пудингу, повірте, в холодному вигляді він набагато смачніше! словом, спробуйте обов'язково!
- Кава міцний - 250 мілілітрів
- Какао - 1 Чайна ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Молоко сухе - 3 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
1. У сотейнику змішаємо спочатку всі сухі інгредієнти - крохмаль, цукор, какао і молоко.
2. Кава окремо заварюємо і охолоджуємо. Заливаємо вже холодну каву в сотейник, на маленькому вогні доводимо до кипіння, а потім уварюємо до потрібної вам густоти. Охолоджуємо.
3. Подаємо в красивих порційних чашках або келихах в холодному вигляді. Смачного!