Рецепт Кавовий чізкейк без випічки фото

Кавовий чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Сир, Маскарпоне
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл
Солодке, Десерти

Легшого в приготуванні десерту для мене, мабуть що немає. Готується дуже просто, а результат гарантований. Байдужих не буде, він просто тане в роті. Беріть на замітку рецепт!

Якщо ви ще жодного разу не готували кавовий чізкейк, то цей рецепт точно для вас. Він дуже простий у приготуванні, а результат приголомшливий. Дотримуйтесь покроковому рецептом і рекомендацій і готуйте із задоволенням.

  • Печиво шоколадне - 114 грам
  • Молоко - 120 мілілітрів(100 мл. - в чізкейк, 20 мл. - для приготування шоколадного ганаша)
  • Сир "маскарпоне" - 150 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Крем - 100 грам
  • Вершки - 100 грам(10% жирності)
  • Пакетик ванільного цукру - 1 штука
  • Кава мелена - 2 чайних ложки (з гіркою, готову каву - 85 мл.)
  • Шоколад - 20 грам (по бажанню, для прикраси)
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 2
У чашу блендера викладіть печиво і вершкове масло, пробийте в крихту.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 3
Викладіть крихту з печива з маслом в форму, утрамбуйте, поставте в холод, можна в морозильну камеру. У рецепті використано роз'ємне кільце діаметром 16 см.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 4
Замочіть желатин в молоці до набухання.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 5
Збийте mikserom маскарпоне, вершки, ванільний цукор, сметану, цукор.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 6
Збивайте до пишної піни, поки міксер не залишатиме чітких рельєфних слідів.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 7
Підготуйте мелену каву.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 8
Зваріть міцну каву, при цьому кавовий макуха не викидайте. Охолодіть до кімнатної температури. Якщо ви варите каву в турці, то просто охолодіть його повністю.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 9
Нагрійте при помішуванні молоко з желатином приблизно до 60 градусів, до розчинення желатину. Охолодіть до кімнатної температури.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 10
Влийте желатинову масу в вершково-сирну суміш, збийте.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 11
Влийте кави, збийте.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 12
Додайте кавовий макуха, збийте. Були збентеження, що він осяде на дно, але побоювання не підтвердилися, вони були рівномірно розподілені по всій масі.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 13
Влийте отриману кавово-вершково-сирну масу в форму. Поставте на холод на 3-4 години для застигання.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 14
Акуратно витягніть чізкейк з форми, для цього ножем або кондитерським шпателем пройдіться вздовж стінок форми. На цьому кавовий чізкейк готовий. Його можна присипати тертим шоколадом, какао або шоколадним ганаш.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 15
Для приготування шоколадного ганаша візьміть приблизно 20 грам шоколаду, влийте 1-2 ст. Ложки молока. Короткими імпульсами по 10 секунд розтопіть шоколадну масу в мікрохвильовій печі.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 16
Розмішайте шоколадну масу, скромно охолодитися, щоб вона була в міру в'язка, перекладіть в кондитерський мішок.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 17
Нанесіть на чізкейк шоколадну сіточку.
кавовий чізкейк без випічки - фото крок 18
Наливайте кави і насолоджуйтеся кавовим чізкейк. Він зовсім несолодкий, освіжаючий, просто блаженство!

Схожі рецепти