Рецепт Кавовий чізкейк з шоколадним ганаш фото

Кавовий чізкейк з шоколадним ганаш
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти, Вершковий сир, Сир
Пісні страви, Веганські страви
На полуденок, На святковий стіл, День народження
Випічка, Солодке, Чізкейк

Чізкейк став одним з найпопулярніших десертів у світі, завдяки своєму ніжному і незвичайного смаку. Рецептів цього десерту дуже багато, я пропоную приготувати кавовий чізкейк з шоколадним ганаш.

Чізкейк-десерт з вершкового сирного сиру. Його запікають у духовці, або готують без запікання - все залежить від рецепта. Давайте сьогодні приготуємо класичний кавовий чізкейк з шоколадним ганаш, який запікається в духовці і настоюється в холодильнику. Поєднання кави, ніжного сиру і ганаша з чорного шоколаду на підкладці з шоколадного печива надають вишуканість цього десерту, а ложка рому - елегантність. Вершковий сир я брала маскарпоне, як на мене - це найкраща основа для чізкейку. Якщо готуєте десерт і для малюків, то виключіть алкоголь.

  • Шоколадне печиво - 200 грам
  • Вершкове масло - 75 грам (розтоплене)
  • Шоколад чорний - 100 грам
  • Розчинна кава - 1 Ст. Ложка(1/2 в ганаш і 1/2 в вершках)
  • Вершки жирністю 30% - 60 мілілітрів
  • Ром або лікер - 2 Ст. Ложки(1 в ганаш і 1 в вершках)
  • Ваніль - 1 Чайна ложка(1/2 в ганаш і 1/2 в вершках)
  • Вершковий сир - 250 грам
  • Цукор - 75 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1/2 Ст. Ложки
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 1
Печиво подрібніть, і змішайте з вершковим маслом. Крихти повинні повністю просочитися маслом.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 2
У форму застелена пергаментним папером, укладіть печиво рівним шаром. Сформуйте невисокі бортики по краях. Надішліть в холодильник на 30 хвилин.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 3
Шоколад розтопіть з кавою і вершками на водяній бані.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 4
Змішайте розтоплений шоколад з ромом і ваніллю.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 5
Остудіть ганаш, і половину влийте на основу з печива і масла, розподіліть рівним шаром. Половину залиште.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 6
Вершковий сир змішайте з ваніллю, ром і цукор. Добре перемішайте.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 7
Кава розведіть ложкою води, і відправте в крем.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 8
Додайте яйце, і мука. Розмішайте все до однорідності.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 9
Влейте крем на основу, розрівняйте рівномірним шаром. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку на 45-50 хвилин.
кавовий чізкейк з шоколадним ганаш - фото крок 10
Коли чізкейк спечеться, повністю остудіть його, і полийте ганашем. Надішліть чізкейк на 4-8 годин в холодильник. Приємного чаювання!

Схожі рецепти