Тарталетки з шоколадним ганаш
(покроковий рецепт з фото)
Sladkoezhki, хочу розповісти вам один нескладний, але дивно смачний і апетитний варіант, як приготувати тарталетки з шоколадним ганаш і свіжими ягодами за смаком.
Використовувати в рецепт приготування тарталеток з шоколадним ганаш можна як готові кошики, так і спекти їх самостійно. Зробити це зовсім нескладно - досить порубати близько 120 грам вершкового масла зі склянкою борошна і 3-4 ложками цукрової пудри. Додайте 1-2 яйця і замісити однорідне тісто. Потім розкачайте і виріжте за розміром формочок. Спечіть кошики і остудіть.
- Шоколад - 150 грам
- Вершки - 120 мілілітрів
- Вершкове масло - 50 грам
- Тарталетки пісочний - 10-15 штук
- Ягоди - За смаком
1
Для приготування начинки подрібніть чорний натуральний шоколад.
2
Прогрійте в невеликому сотейнику вершки (доводити до кипіння не потрібно, але вони повинні бути досить гарячими).
3
Викладіть шоколад і залиште на 3-5 хвилин, щоб він повільно танув від температури вершків.
4
Збийте до однорідності. При бажанні доповнити цей простий рецепт тарталеток з шоколадним ганаш можна дрібкою кориці, ваніліну або невеликою кількістю лікеру, вина, коньяку.
5
Додайте розм'якшене вершкове масло і ще раз збийте, щоб маса була однорідною.
6
Готовий ганаш можна розлити по кошиках і відправити для застигання в холодильник мінімум на 1.5 годину.
7
Перед подачею на стіл прикрасьте улюбленими ягодами або листочком м'яти, наприклад.